Manchester United, İspanyol yıldız Juan Mata'nın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı

İsmi zaman zaman Fenerbahçe'yle anılan İspanyol yıldız Juan Mata, 1 sezon daha Manchester United takımında top koşturacak. Geçen sezon fazla forma şansı bulamayan 33 yaşındaki orta saha, Ole Gunnar Solksjaer'in isteğiyle sözleşme uzattı. United 3. kaleci olarak da Villa'dan ayrılan Tom Heaton'ı aldı.

Premier League'de şampiyonluk hasretine önümüzdeki sezon son vermek isten Manchester United, transfer piyasasına hızlı bir giriş yaptı. Borussia Dortmund'un İngiliz yıldızı Jadon Sancho'yu kadrosuna katan "Kırmızı Şeytanlar"ın yeni hedefi Real Madrid'in Fransız stoperi Raphael Varane...

Son 10 sezondur İspanyol devinde forma giyen ve piyasa değeri 70 milyon euroları gören Varane, EURO 2020'de Fransa formasını 4 maçta da giymişti. İngiliz basınına göre, Real Madrid ile sözleşmesinin tamamlanmasına 1 sezon kalan 28 yaşındaki stoper için taraflar anlaşmaya çok yakın... 18 yıldır Real Madrid forması giyen Sergio Ramos'un ardından Fransız futbolcunun da takımdan ayrılması bekleniyor. 

JUAN MATA'YLA 1 SEZON DAHA...

Premier Lig'de geçen sezonu 2. sırada bitiren Manchester United, İspanyol 10 numara Juan Mata'nın sözleşmesini yeniledi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 2014'ün ocak ayında beri Manchester United forması giyen 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2021-22 sezonu sonuna kadar geçerli yeni kontrata imza attı.

Profesyonel kariyerine Real Madrid'in B takımı Castilla'da başlayan Mata, daha sonra Valencia ve Chelsea kulüplerinde oynadı. Mata, İspanya Milli Takımı formasını ise 41 kez giydi.  

TOM HEATON GERİ DÖNDÜ

Aston Villa'dan ayrılan 35 yaşındaki kaleci Tom Heaton, altyapısından yetiştiği Manchester United'a 11 yıl sonra geri döndü. 2010 yazında Cardif City'ye giderek yollarını ayıran Heaton, Villa'da Martinez'in yedeği konumuna düşmüştü.

38 yaşındaki 3. kaleci Lee Grant'in futbolu bırakmasına karşın Heaton'la anlaşıldığı belirtildi.  İngiliz Milli kaleci Dean Henderson ile hatada 375 bin pound kazanan İspanyol Milli kaleci David de Gea arasındaki forma rekabeti yine nefes kesecek.

Manchester United, İspanyol yıldız Juan Mata'nın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı

Manchester United, İspanyol yıldız Juan Mata'nın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı ile ilgili etiketler Manchester United premier league Juan Mata Tom Heaton
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.