Manchester United, devre arasını bekliyor!

Sezona çok kötü bir başlangıç yapan ve devre arasında kadrosuna takviyeler yapmaya hazırlanan Manchester United, Juventus'un Hırvat golcüsü Mario Mandzukic'i gözüne kestirdi.

Premier Lig'deki kötü gidişatını sürdüren ve 12. sıraya kadar gerileyen Manchester United, devre arasında yapacağı transferlerle kadrosunu güçlendirmek istiyor.

Bunun için şimdiden çalışmaya başlayan Manchester ekibi, Juventus'un 33 yaşındaki futbolcusu Mario Mandzukic'i kadrosuna katmayı planlıyor. Hırvat golcüyü elinden çıkarmak isteyen Juventus, Manchester United'ın 10 milyon euroluk teklifine sıcak bakıyor.

Mandzukic'in Manchester United ile 2021 yılının yaz dönemine kadar sürecek bir 18 aylık sözleşme imzalayacağı ve yıllık 5 milyon euro kazanacağı da elde edilen bilgiler arasında.

2015'te Atletico Madrid'den İtalyan ekibine transfer olan tecrübeli futbolcu, üst üste 4 kez lig şampiyonluğu yaşadı ve 162 karşılaşmada 44 kez ağları havalandırdı.

Ancak teknik direktör Maurizio Sarri'nin planları arasında yer almayan Mandzukic, 2019-20 sezonunda henüz süre alamamasının yanı sıra Şampiyonlar Ligi kadrosuna da alınmadı. Yaz transfer sezonunda elden çıkarılmak istenen deneyimli isim, Katar ekibi Al Rayyan'ın teklifini reddetmişti. Çin ve ABD'den gelen teklifleri de değerlendirmeyen Mandzukic'in kısa vadeli de olsa Manchester United'a olumlu katkı sağlaması bekleniyor.

Manchester United, devre arasını bekliyor! ile ilgili etiketler Juventus Manchester United Premier Lig Mario Mandzukic
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.