Manchester United Cristiano Ronaldo'nun boşluğunu o isimle dolduracak!

Geçtiğimiz günlerde Cristiano Ronaldo ile sözleşmesini karşılıkı fesheden Manchester United, dünya yıldızının yerini doldurmayı hedefliyor. Kırmızı Şeytanlar'ın radarındaki isim ise Hollanda'nın Katar'da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası'ndaki golsücü Cody Gakpo olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Cristiano Ronaldo ile sözleşmesini karşılıkı fesheden Manchester United, dünya yıldızının yerini doldurmayı hedefliyor. Kırmızı Şeytanlar'ın radarındaki isim ise Hollanda'nın Katar'da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası'ndaki golsücü Cody Gakpo olduğu ortaya çıktı.

Hollanda basınında yer alan haberlere göre PSV Eindhoven forması giyen 23 yaşındaki santrfor, İngiliz devinin transferdeki gözdesi konumunda.

Manchester United Cristiano Ronaldo'nun boşluğunu o isimle dolduracak!

DÜNYA KUPASI'NDA 2 MAÇTA 2 GOL

Dünya Kupası'nda Senegal ve Ekvador'a karşı forma giyen golcü oyuncu, 2 maçta da birer gol kaydetti.

Haberde; Gakpo, teknik direktör Erik ten Hag'ın listesinin en üst sırasında yer alsa da İngiliz ekibi Milan'da forma giyen Portekizli yıldız Rafael Leao için de nabız yoklamayı planladığı bildirildi.

PSV Eindhoven formasıyla bu sezon 24 maça çıkan yıldız isim, 13 gol ve 17 asistlik performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Manchester United Cristiano Ronaldo'nun boşluğunu o isimle dolduracak! ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Portekiz Manchester United Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.