Manchester United beklenen ayrılığı açıkladı: Ole Gunnar Solskjaer dönemi sona erdi

İngiltere Premier Lig'de sezon başı yaptığı transferlerle beklentileri büyük ölçüde artıran ancak oynanan futbolla büyük hayal kırıklığına neden olan Manchester United'da beklenen karar çıktı. 'Kırmzı şeytanlar' teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer ile yolları ayırdı. Son 7 maçta 5 mağlubiyet alan Manchester United, son olarak Watford'a 4-1 mağlup olmuştu.

İngiltere Premier Lig'in 12. haftasında Manchester United deplasmanda Watford'a 4-1'lik gibi bir ağır skorla mağlup oldu. Bu mağlubiyet sonrası Ole Gunnar Solskjaer ile yollar ayrıldı.

Maçın ardından Manchester United'da yönetim, acil toplanarak teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'in durumunu değerlendirdi. Bu toplantıda Ole Gunnar Solskjaer ile yolların ayrılmasına karar verdi. İngiliz kulübü, ayrılık açıklamasını yaparak Norveçli isme veda etti.

Ole Gunnar Solskjaer'in ardından Michael Carrick'in geçici olarak teknik direktörlük koltuğuna oturacağı duyuruldu.

Manchester United, Watford mağlubiyeti ile son 7 maçtaki 5. yenilgisini aldı..

Manchester United beklenen ayrılığı açıkladı: Ole Gunnar Solskjaer dönemi sona erdi ile ilgili etiketler Manchester United Ole Gunnar Solskjaer teknik direktör
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.