Manchester United, Alanyasporlu futbolcuya talip!

Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Manchester United, stoper bölgesi için bonservisi Sporting Lizbon'da bulunan Alanyasporlu Merih Demiral'ı takip ediyor.

Sezon başında Sporting Lizbon'dan Alanyaspor'a kiralanan genç stoper Merih Demiral için flaş bir iddia ortaya atıldı. Teamtalk'ta yer alan haberde, daha önce de adı birçok Avrupa deviyle anılan Merih Demiral için Manchester United'ın yakın takipte olduğu ve İngiliz devinin transfer için hamle yapabileceği iddia edildi.

FENERBAHÇE ALTYAPISINDA YETİŞTİ

Savunma konusunda sorunlar yaşayan Jose Mourinho, hem kadrosuna derinlik kazandırmak hem de geleceğe yatırım yapmak adına Merih Demiral'la ilgileniyor. Fenerbahçe altyapısında yetişen Merih Demiral'ın Sporting Lizbon'daki sözleşmesinde 45 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunuyor. Bu sezon Alanyaspor formasıyla 5 maça çıkan Merih Demiral 1 gol kaydetti.

Manchester United, Alanyasporlu futbolcuya talip! ile ilgili etiketler Merih Demiral Alanyaspor Manchester United Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.