Manchester City'nin sahibi 9. kulübünü satın aldı

İngiliz devi Manchester City'yi de bünyesinde bulunduran City Football Group'un (CFG), Belçika ekibi Lommel'i satın aldığı öğrenildi.

Manchester City'nin Birleşik Arap Emirliklerili sahibi Şeyh Mansur bin Zayed El Nahyan yönetimindeki City Football Group (CFG), futbol üzerindeki yatırımlarınısürdürüyor...

Manchester City'nin sahibi 9. kulübünü satın aldı

İngiliz ekibini satın aldıktan sonra yaptığı transfer harcamalarıyla dikkatleri üzerine çeken ve Premier Lig'de şampiyonluk sevinci yaşayan CFG, Avrupa'dan bir takım daha satın aldı.

9. KULÜBÜ BÜNYESİNE KATTI
CFG'den yapılan açıklamada; şirketin Belçika 2. Futbol Ligi'nde mücadele eden Lommel Futbol Kulübü'nün çoğunluk hisselerini satın aldığı bildirildi.

Daha önce Manchester City'nin yanı sıra ABD'de New York City, Avustralya'da Melbourne City, Japonya'da Yokohama F. Marinos, Uruguay'da Atletico Torque, İspanya'da Girona, Çin'de Sichuan Jiuniu, Hindistan'da Mumbai City takımlarının hisselerini satın alan CFG; böyle 9. kulübü de bünyesine katmış oldu.

Manchester City'nin sahibi 9. kulübünü satın aldı ile ilgili etiketler Manchester City Premiere League Şeyh Mansur bin Zayed El Nahyan Lommel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.