Manchester City'den Paris'te müthiş geri dönüş

Barcelona ve son şampiyon Bayern Münih'i peş peşe eleyen Paris Saint-Germain, Premier League'de zafere koşan Manchester City'yi ağırladığı UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçından hüsranla ayrıldı. İngiliz ekibi ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı maçın 2. yarısında 7 dakika içinde bulduğu 2 golle kazandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı devam ediyor. Real Madrid-Chelsea maçının 1-1 bitmesinin ardından Manchester City de Paris Saint-Germain'i deplasmanda 1-0 geriye düşüp 1-2 mağlup edince iki İngiliz takımı final için avantajı cebine koydu.

Barcelona ve son şampiyon Bayern Münih'i peş peşe eleyen Fransız devi PSG, Premier League'de zafere koşan Manchester City'yi ağırladı. Brezilyalı stoper Marquinhos'un 15'te attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan PSG, City'nin geri dönüşüne engel olamadı.

Kevin De Bruyne (64) ve Riyad Mahrez'in (71) golleriyle maçı kazanan City, final yolunda büyük bir avantaj sağladı.

Fransa Ligi'nde şampiyonluğu Lille'e kaptırmak üzere olan PSG, geçen yıl final oynadığı ve yıllardır yatırımlarının karşılığını bir türlü alamadığı Devler Ligi'nde üst üste 2. kez finale çıkıp bu kez şampiyon olmak istiyor.

2 sezon önce Tottenham Hotspur'a final oynatan ve devre arasında PSG'nin başına geçen Arjantinli teknik direktör Mauricio Pochettino, City karşısında ilk maçtan avantajlı bir skorla ayrılmak istediklerini söylemişti. PSG'de savunmada Diallo, orta sahada Rafinha dışında önemli bir eksik bulunmuyordu.

Hafta sonu Carabao Cup'ta Tottenham'ı yenerek şampiyon olan Pep Guardiola'nın takımı ise Borussia Mönchengladbach'ın ardından Borussia Dortmund'u eleyerek yarı finale gelmişti. City'nin başında Devler Ligi'ni bir türlü kazanamayan Katalan teknik adam, bu sezon şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Manchester City'den Paris'te müthiş geri dönüş ile ilgili etiketler Manchester City PSG UEFA Şampiyonlar Ligi Kevin de bruyne Riyad Mahrez
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.