Manchester City'den 70 milyon euroluk transfer!

Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Rodrigo Hernandez için 70 milyon euro ödeyerek kulüp tarihinin en pahalı ikinci transferine imza attı.

İngiltere Premier Ligi'nde son iki yılın şampiyonu Manchester City, Atletico Madrid'den orta saha oyuncusu Rodrigo Hernandez'i renklerine kattı. Manchester'ın Maviler'i, 70 milyon Euro sözleşme fesih bedelini kendisinin ödediği basına yansıyan oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Yetiştiği Villarreal'den 20 milyon Euro'ya Atletico'ya transfer olduktan sadece bir yıl sonra İngiltere yolunu tutan Rodri, 2015-2016 sezon başında 76 milyon Euro'ya Wolfsburg'tan transfer edilen Kevin de Bruyne'un ardından Manchester City tarihinin en pahalı 2. transferi oldu.

City Menajeri Pep Guardiola'nın yeni sezon öncesi PSV'den defans oyuncusu Angelino'nun ardından yaptığı 2. transfer olan 23 yaşındaki futbolcu, 16 numaralı formayı giyecek.

İspanya Milli Takım formasını ilk kez geçen yıl hazırlık maçında Almanya karşısında giyen Rodri, Boğalar'la 6 maça çıktı.

Manchester City'den 70 milyon euroluk transfer! ile ilgili etiketler Manchester City
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.