Manchester City'de Kevin De Bruyne şoku! Belçikalı yıldız koronavirüse yakalandı...

Manchester City önündeki üç kritik maçta Belçikalı yıldızı Kevin De Bruyne'den yararlanamayacak... 30 yaşındaki futbolcu Belçika'nın Galler'de 1-1 berabere kaldığı maçta oynadıktan sonra dün test yaptırdı. Sonuç pozitif çıkınca 10 günlük karantina süreci başladı.

Manchester City'nin yıldız ismi Kevin De Bruyne'nin koronavirüs testi pozitif çıktı... Belçikalı orta saha City'nin sıradaki üç maçını kaçıracak.

30 yaşındaki futbolcu Belçika'nın Galler'de 1-1 berabere kaldığı maçta oynadıktan sonra dün test yaptırdı. Sonuç pozitif çıkınca 10 günlük karantina süreci başladı. Premier League devi Manchester City bu süreçte pazar günü evinde Premier League'de Everton'la ardından da UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain'le kritik maçlara çıkacak.

De Bruyne'nin, 28 Kasım'daki West Ham United maçını da antrenman eksiği nedeniyle kaçırması bekleniyor.  

İngiliz basınında yer alan haberlerde, City'nin hocası Pep Guardiola "İki gün önce bana pozitif olduğunu söyledi. Şu an Manchester'da... İyileşmek zorunda. Evet maçlar kritik ama insan sağlığı her şeyden daha önemlidir" dedi.

Manchester City'de Kevin De Bruyne şoku! Belçikalı yıldız koronavirüse yakalandı...

"UMARIM SEMPTOMLAR HAFİF OLUR"

Everton maçının basın toplantısında konuşan Guardiola, şunları söyledi:

"Şu anda insanlar bu salgında ölüyor. Aşı yapıldı, bu yüzden daha iyi korunuyoruz ve umarım semptomlar hafif olur. Kevin en kısa sürede geri dönecek. Ritim ya da neyi kaçıracağımız konusunda hiçbir endişe yok. Ona yardım etmeliyiz."

İlkay Gündoğan ve Bernardo Silva, Guardiola'nın City'nin orta sahasında Rodri'nin her iki tarafında da oynamayı seçebileceği iki isim. City'de İngiliz yıldız Jack Grealish milli takımda sakatlandığı için forma giyemeyecek, Phil Foden ise şüpheli. Pep, maçta Grealish'in yedek soyunacağını açıkladı.

Bu sezon Premier League'de 8, Devler Ligi'nde de 4 maça çıkan Kevin De Bruyne 2 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı. City, 11 maçta topladığı 23 puanla lider Chelsea'nin 3 puan gerisinde bulunuyor.

 

Manchester City'de Kevin De Bruyne şoku! Belçikalı yıldız koronavirüse yakalandı... ile ilgili etiketler Manchester City Pep Guardiola Kevin de bruyne premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.