Manchester City'nin dev serisine Harry Kane son verdi! Epik maçta Tottenham kazandı

Premier League'de son 15 maçında 14 galibiyet, 1 beraberlik alarak şampiyonluğa koşan Manchester City, 26. haftada Tottenham Hotspur'u ağırladı. 3 maçı eksik olan ve 36 puanla 8. sırada bulunan Londra ekibi liderin dev serisine son vermeyi başardı. 1-2 önde götürdüğü maçta 90+3'te penaltıdan golü yiyen Tottenham, 90+7'de Harry Kane'le 3 puana uzandı. İngiliz yıldız 3 gol attı, 2'si sayıldı...

Premier League'in 26. haftasında lider Manchester City ile Tottenham Hotspur karşı karşıya geldi. Ettihad Stadyumu'nda oynanacak maçı Anthony Taylor yönetti.

Premier League'deki son 15 maçında 14 galibiyet, 1 beraberlik alarak müthiş bir seri yakalayan Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City, evinde Londra ekibine 2-3 mağlup oldu.

3 maçı eksik olan ve 36 puanla 8. sırada haftaya giren Tottenham, liderin dev serisine son verdi.

1-2 önde götürdüğü maçta 90+3'te penaltıdan golü yiyen Tottenham, 90+7'de Harry Kane'le 3 puana uzandı. İngiliz yıldız 3 gol attı, 2'si sayıldı...

Antonio Conte yönetimindeki Londra ekibi Premier League'de 3 maçtır mağlup oluyordu.

Tottenham'ı konuk ettiği son 11 lig maçının sadece birini kaybeden Manchester City (8G 2B), tek mağlubiyetini Şubat 2016'da aldı (1-2).

Manchester City ile oynadığı son dört Premier Lig maçının üçünü kazanan Tottenham (1M), daha önceki 13 karşılaşmada aynı sayıda galibiyet almıştı.

Premier Lig'de oynadığı son dört maçta da 2+ gol yiyen Tottenham, daha uzun bir seriyi en son Nisan-Mayıs 2003 arasındaki altı karşılaşmalık süreçte yaşadı.

Manchester City'nin dev serisine Harry Kane son verdi! Epik maçta Tottenham kazandı ile ilgili etiketler Manchester City premier league tottenham hotspur harry kane Antonio Conte
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.