Manchester City Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Hangi kupaları kazandı?

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2021 finali 29 Mayıs akşamı Manchester City ve Chelsea arasında oynanacak. İki ingiliz devinin karşılaştığı Şampiyonlar ligi finali büyük bir heyecan bekleniyor. Maç öncesi Pep Guardiola'nın takımı Manchester City şampiyonlar ligi kazandı mı merak ediliyor. Manchester City hangi kupaları kazandı?

Manchester City Şampiyonlar Ligi kazandı mı merak ediliyor. Premier Lig'de şampiyonlukları olan ancak Avrupa'da istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Manchester City, bu akşam Şampiyonlar Ligi finalinde Chelsea ile mücadele edecek.

MANCHESTER CİTY ŞAMPİYONLAR LİGİ KAZANDI MI?

Premier Lig'den rakibi Chelsea ile bu akşam Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşacak olan Manchester City hangi kupaları kazandı? İşte yanıtı...

Birbirinden değerli kupaları müzesinde bulunduran ingiliz devi Manchester City kulübü, 7 kez Premier Lig Şampiyonu, 1 kez Kupa Galipleri Kupası, 6 kez FA Cup şampiyonluğu 6 kez de İngiltere Süper Kupası'nın sahibi oldu.

Manchester City daha önce Şampiyonlar Ligi kazanmadı. Bu akşam Şampiyonlar Ligi finalinde Chelsea'yi geçmesi durumunda tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu olacak.

 

Manchester City Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Hangi kupaları kazandı? ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi manchester city şampiyonlar ligi kazandı mı manchester city şampiyonlar ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.