Manchester City-PSG maçında küfürbaz hakem

Paris Saint Germain'li futbolcular Manchester City maçının hakemi Björn Kuipers'e ateş püskürüyor... İngiliz devine yarı finalde elenen PSG'nin futbolcuları maç içerisinde Hollandalı düdüğün kendilerine birkaç "Fuck off!" dediğini iddia etti. Pochettino ise soruşturma istiyor...

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Manchester City'ye deplasmanda 2-0 mağlup olan PSG'de maçın Hollandalı hakemi Björn Kuipers'e öfke var... Fransız devinin teknik direktörü Mauricio Pochettino, hakemi oyuncularına küfür ettiğini savunarak UEFA'yı göreve çağırdı.

Devler Ligi'nde geçen sezon finalde Bayern Münih'e kaybeden PSG, bu sezon Barcelona ve Bayern'i art arda elese de Manchester City engeline takıldı. İlk maçı evinde 1-2 kaybeden Ligue 1 ekibi, rövaşta da Riyad Mahrez'i durduramayınca 2-0 kaybederek elenmişti.

Ancak maçın 2. yarısında yaşanan gerilimin yankıları sürüyor. Arjantinli yıldız Angel Di Maria'ya 64'te gösterilen kırmızı kart sonrası Hollandalı hakem Björn Kuipers'in İtalyan orta saha oyuncusu Marco Veratti ve Leanrdo Paredes'e "F... off!" (S... git!) dediği iddia edildi.

Maçın ardından Fransa'nın RMC kanalına konuşan İspanyol futbolcu Ander Herrera, takım arkadaşı Leandro Paredes'e Kuipers tarafından "S... git!" dediğini savundu ve "Futbolcular hakeme böyle bir laf etse kırmızı kart görürler" diyerek durumu özetledi.

Herrera, "Hakemlerle saygıdan bahsediyoruz... Hakem bu gece Leandro Paredes'e 'siktir git' dedi. İnanılmaz. Biz bunu desek 3-4 maç cezalırız" dedi.

Manchester City-PSG maçında küfürbaz hakem

Verratti de takım arkadaşlarının iddiaları destekledi. Hakemin kendisine de hakaret ettiğini aktaran italyan yıldız "Bana da iki kere aynısını söyledi. Hakemlerle çok konuşurum ama bunu asla söylemem. Çünkü küfür edersem en az 10 maç ceza yerim!"

Şampiyonlar Ligi'ndeki hayal kırıklığının ardından maçın basın toplantısında konuşan teknik direktör Pochettino da UEFA'yı hakemi soruşturmaya davet etti.

Manchester City-PSG maçında küfürbaz hakem ile ilgili etiketler PSG Manchester City UEFA Şampiyonlar Ligi Björn Kuipers
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.