Manchester City PSG'den rövanşı aldı... UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta mücadelesinde Manchester City ile Paris-Saint Germain karşı karşıya geldi... Paris'teki maçı 2-0 kazanan PSG 8 puanda, tek yenilgisini PSG'den alan Premier League devi ise 9 puanla lider durumdaydı. Avrupa futbolunun iki zengin kulübünün Manchester'daki kapışmasında PSG öne geçti, son gülen City oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın maçı Manchester City ile Paris Saint-Germain arasında oynandı... Premier League devi 0-1 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanmayı başardı.

İlk yarısı 0-0 biten maçta PSG 50'de Mbappe'yle öne geçti. City'nin golleri Sterling (63) ve Gabriel Jesus'tan (76) geldi.

A Grubu'nda oynadığın 5 maçın 4'ünü kazanan City, grupta 12 puanla lider durumda. Fransız devi ise iki galibiyet, iki beraberlikle 8 puan topladı ve ikinci sırada... İki takım arasında Paris'te oynanan maçı Gueye ve Messi'nin golleriyle PSG kazanmıştı.

Pep Guardiola yönetiminde geçen sezon final oynayan Premier League devinde Belçikalı yıldız Kevin De Bruyne koronavirüs karantinasında olduğu için forma giyemeyedi. İngiliz yıldız Jack Grealish de City'nin bir diğer önemli eksiğiydi...

PSG'DE MBAPPE OYNUYOR

Mauricio Pochettino yönetimindeki PSG'de ise Kylian Mbappe'nin durumu şüpheliydi... İsmi bir süredir Manchester United'la anılan Pochettino, maçın basın toplantısında PSG'yle UEFA Şampiyonlar Ligi zaferi yaşamak istediğini söylemişti. İki takımın muhtemel 11'leri şöyle:

MANCHESTER CİTY: Ederson, Walker, Stones, Ruben Dias, Cancelo, Rodri, Zinchenko, Bernardo Silva, İlkay, Raheem Sterling, Riyad Mahrez,  

PSG: Navas, Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes, Paredes, Herrera, Gueye, Messi, Mbappe, Neymar

Manchester City-PSG maç özeti I Şampiyonlar Ligi maç özetleri

Manchester City-Paris Saint-Germain maçı bu akşam TSİ 23.00'da başlayadı. Ettihaf Stadyumu'nda oynanacak ve İtalyan hakem Daniel Orsato'nun yöneteceği dev maç Exxen platformundan canlı yayınlandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi maç özetleri Exxen'in YouTube kanalından yayınlanmaya başladı.

MANCHESTER CİTY-PSG ÖZET İZLE

Manchester City PSG'den rövanşı aldı... UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

 

Manchester City PSG'den rövanşı aldı... UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları ile ilgili etiketler Manchester City Paris Saint-Germain UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.