Manchester City, Premier Lig'deki şampiyonluk yarışında son 3 maça 3 puan avantajla girdi

Premier Lig'deki müthiş şampiyonluk yarışında Liverpool'un puan kaybetmesinin ardından gözler Manchester City maçına çevrilmişti. Newcastle United'ı farklı mağlup eden City 3 puanı aldı ve avantajı yakaladı. City'ye galibiyeti getiren goller 19 ve 90+3'te Raheem Sterling, 38'de Aymeric Laporte, 61'de Rodri ve 90'da Phil Foden'dan geldi.

Liverpool ile zirve mücadelesi veren Manchester City, puan tablosunun orta sıralarındaki Newcastle United'ı konuk etti. Son şampiyon Manchester City, Sterling'in 19 ve 90+3, Laporte'un 38, Rodri'nin 61 ve Foden'ın 90. dakikadaki golleriyle sahadan 5-0 galip ayrıldı.

Puanını 86'ya yükselten Manchester City liderliğini sürdürdü. Newcastle United ise 43 puanda kaldı. Liverpool'un Tottenham ile berabere kalmasını iyi değerlendiren Manchester City, kendisi gibi bir maç eksiği bulunan rakibiyle arasındaki farkı 3 puana çıkardı.

Manchester City, Premier Lig'deki şampiyonluk yarışında son 3 maça 3 puan avantajla girdi ile ilgili etiketler Premier Lig İngiltere Manchester City Newcastle United Liverpool
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.