Manchester City - Manchester United maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Premier League'de şampiyonluğa koşan Manchester City, 15 maçlık galibiyet serisini ezeli rakibi Manchester United karşısında 16 maça çıkarmak istiyor. Pep Guardiola'nın ekibi evinde galip gelirse puanını 68 yapacak ve bitime 10 hafta kala en yakın rakibiyle farkı 15'e çıkaracak!

Premier League'in 27. haftasında Manchester City ile Manchester United, İttihad Stadı'nda karşı karşıya geliyor. 15 maçlık dev bir galibiyet serisi yakalayan ve şampiyonluğa koşan City, Manchester derbisini de kazanarak kupanın bir kulpundan tutmak istiyor.

Ligin ilk yarısında Old Trafford'da oynanan maç 0-0 bitmişti. O tarihten bugüne Premier League'de çok şey değişti.İkincilik koltuğunu başkasına kaptırmak istemeyen United, derbiyi kazanıp büyük bir engeli aşmanın peşinde.

MANCHESTER CİTY - MANCHESTER UNİTED MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

TSİ 19.30'da başlayacak Manchester derbisi S Sport'tan naklen yayınlanacak

Pep Guardiola yönetiminde müthiş bir sezon geçiren City'de Nathan Ake haricinde eksik oyuncu bulunmuyor. Derbide elbette gözler İlkay Gündoğan'ın üzerinde olacak. 

30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Joachim Andersen, Harvey Barnes, Joao Cancelo, Bruno Fernandes, Jesse Lingard, Ruben Neves ve Raphinha ile birlikte şubat ayının futbolcusu ödülüne aday gösterildi.

Türk asıllı Alman futbolcu, ligde ocak ayının oyuncusu seçilmiş ve kariyerinde ilk kez bu ödülü kazanmıştı.

İngiltere'de sezonun en formda isimlerinden olan İlkay, Manchester City'de oynadığı 30 maçta 13 gol kaydetti.

Manchester City - Manchester United maçı saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Manchester City Manchester United premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.