Manchester City, United'ı dörtledi! Derbide Kevin De Bruyne şov...

Premier League'de üst üste 2. şampiyonluğuna koşan Manchester City, 28. haftada ezeli rakibi Manchester United'ı ağırladı. Maçı 4-1 kazanan City, puanını 69 yaparak ezeli rakibine 22 puan fark atmış durumda.. Kevin De Bruyne'nin 2 gol, 1 asistle damga vurduğu maçta diğer goller de Riyad Mahrez'den geldi... Arsenal'in Watford'da kazanmasıyla United'ın 4'üncülük şansı tehlikeye girdi.

Premier League'in 28. haftasında Manchester City ile Manchester United karşı karşıya geldi. Ettihad Stadyumu'nda oynanan Manchester derbisini Michael Oliver yönetti

66 puanla lider durumdaki City, ezeli rakibine 19 puan fark atmış durumdayı... Üst üste 2. şampiyonluğunu isteyen Pep Guardiola'nın takımı 4-1 galip gelerek önemli bir virajı kazasız dönmüş oldu.

Manchester United deplasmandaki 0-2'lik galibiyetle başlayan 15 maçlık galibiyet serisi en son iç saha maçında Tottenham Hotspur karşısında alınan 2-3'lük yenilgile sona eren City, bu derbiyi de kazanıp liderliğini perçinledi.

 

Manchester City, United'ı dörtledi! Derbide Kevin De Bruyne şov...

Manchester City, United'ı dörtledi! Derbide Kevin De Bruyne şov... ile ilgili etiketler canlı izle Manchester City Manchester United premier league Kevin de bruyne Riyad Mahrez
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.