Manchester City Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta?

Manchester City Liverpool maçı ne zaman, şifresiz kanalda mı? Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final'in rövanş maçlarının heyecanı yaşanmaya devam ediyor. İlk maçta rakibini paramparça ederek 3-0 mağlup ederek bir sürprize imza atan Liverpool, Etihad'ta avantajını korumaya çalışacak. Hafta sonu Manchester United'e yenilerek şampiyonluğunu ilan etme fırsatını tepen City ise turu geçerek büyük bir mucizeye imza atmaya çalışacak. Peki, Manchester City Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz kanalda mı yayınlanacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Manchester City Liverpool maçı hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor. Biz de bu konu hakkında merak edilenleri derlemeye çalıştık. İlk maçı 3-0 kazanarak büyük bir avantajı cebine koyan Liverpool, Manchester City'i eleyerek yarı final yolunu tutmak istiyor. Peki, Manchester City Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz kanalda mı yayınlanacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

ewweManchester_City_Liverpool_mac_ne_zaman_saat_kacta

MANCHESTER CİTY-LİVERPOOL MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Manchester City sahasında Liverpool'u konuk edecek. 10 Nisan Salı akşamı TSİ 21.45'te Etihad Stadyumu'nda oynanacak maçı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Mateu Lahoz yönetecek. Lahoz'un yardımcılıklarını ise Rau Cebrian ve Roberto del Palomar yapacak. Manchester City-Liverpool maçı Tivibu Spor 2'den canlı izlenebilecek.

wefeweManchester_City_Liverpool_mac_ne_zaman_saat_kacta

MANCHESTER CİTY VE LİVERPOOL BU TURA NASIL GELDİ?

Jürgen Kloop yönetimindeki Liverpool ligde bu sezon inişli çıkış bir grafik sergiledi. Son dönemde toparlanan takım 3. sıraya yükselse de Manchester City'nin durdurulamaması sonucunda şampiyonluk yarışı koptu. City'nin şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılırken, Liverpool ise artık bu hayal kırıklığını Şampiyonlar Ligi'nde telafi etmek istiyor. Kırmızılılar bu turnuvada favori olarak gösterilmese de Liverpool ruhunun sürpriz yapma potansiyelini göz ardı etmemek gerekiyor.

Şampiyonlar Ligi'nde E Grubu'nda mücadele eden takım Sevilla, Spartak Moskova ve Maribor'un yer aldığı grubu namağlup lider tamamladı. Sonrasında Son 16 Turu'nda Porto ile eşleşen takım ilk maçı 5-0 kazandı, ikinci maçtan ise 0-0 eşitlikle ayrılarak turu geçti.

Pep Guardiola'nın öğrencileri bu sezon her kulvarda pek çok insan tarafından favori olarak görülüyor. City'nin hem lig, hem Devler Ligi performansını göz önüne alınca ve ligdeki rahatlığı düşünülünce takım Şampiyonlar Ligi'nin en büyük favorilerinden biri olarak görülüyor.

Şampiyonlar Ligi'nde F Grubu'nda Shakhtar Donetsk, Napoli ve Feyenoord ile mücadele eden Manchester City grubu lider tamamladı. Ardından Son 16 Turunda Basel'le eşleşen takım rakibini ilk maçta deplasmanda 4-0 yendi. Rövanşta Basel'e 2-1 yenilen City yine de turu geçen taraf oldu.

Liverpool rakibini paramparça etti

Turun ilk ayağında Anfield'te oynanan maçta Liverpool sürpriz bir sonuca imza atarak Manchester City'i 3-0 mağlup etti. Kırmızılılar maçın skorunu ilk yarıda attığı gollerle belirledi. Kloop'un öğrencileri 12. dakikada Mohamed Salah, 20. dakikada Alex Oxlade-Chamberlain ve 31. dakikada Sadio Mane'nin golleriyle maçı kazandı.

fkhsajdfhweManchester_City_Liverpool_mac_ne_zaman_saat_kacta

LİVERPOOL

Liverpool FC; Merseyside, Liverpool'da kurulmuş İngiltere'nin en köklü futbol kulüplerinden birisidir.
Kurulduğu yıl olan 1892'den beri, 5 Avrupa şampiyonluğu, 18 Premier League şampiyonluğu ve 7 FA Cup şampiyonluğu elde etmiştir. İngiliz kulüpleri arasında en fazla lig şampiyonluğu olan iki takımdan biri ve toplamda en fazla sayıda kupası bulunan kulüptür.[3]Kulübün stadyumu 45.362 kapasiteli Anfield Road stadyumudur. Lakabı ambleminde de olduğu gibi Kırmızı Anka Kuşları'dır ancak Kırmızılar olarak bilinir. Kulübün sloganı "You'll Never Walk Alone" (asla yalnız yürümeyeceksin), en ateşli olarak bilinen taraftar grubu ise The Kop'tur.

25 Mayıs 2005 tarihi UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda İtalyan ekibi AC Milan ile karşılaşan İngiliz ekibi ilk yarısı 3-0 AC Milan'ın üstünlüğüyle sona eren maçta ikinci yarı bulduğu gollerle maçı 3-3'lük eşitliğe getirmiştir. Uzatmalardan sonra penaltılarda Milan'ı 3-2 mağlup eden Liverpool UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürmüştür. O maçta muhteşem bir geri dönüş yapan İngiliz temsilcisinin bu başarısının en büyük payı kaptan Steven Gerrard'ın olmuştur ve maçın adamı ilan edilmiştir. Bu maç kulüp ve UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinin efsane maçlarından birisi olmuştur.

1985 yılında kulüp tarihinin en büyük trajedisini yaşamış ve Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası finalinde Juventus'la oynanan maçta çıkan ve tarihe Heysel Faciası olarak geçen olaylarda kulüp ve taraftarları sorumlu tutulmuştur. Bu olay sonrası UEFA tüm İngiliz kulüplerini Avrupa kupalarından beş yıl süreyle men etmiştir. Liverpool'a ise önce on yıl ceza verilmiş daha sonra yapılan itirazlarla bu ceza altı yıla indirilmiştir.

MANCHESTER CİTY

Manchester City Football Club, İngiltere'nin Manchester şehrinde kurulmuş futbol kulübü.

1880 yılında St. Mark's (West Gorton) ismiyle kurulan kulüp, 1887'de Ardwick Association Football Club ve 1894 yılında da Manchester City ismini almıştır. Kulüp, 1923 yılından 2003 yılına kadar iç saha maçlarını Maine Road'da oynamıştır. 2003 yılında ise Manchester Şehir Stadyumu'na taşınmıştır.

Kulübün en başarılı dönemi, Joe Mercer ve Malcolm Allison'un yönetiminde League Championship, FA Cup, EFL Cup ve Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nı kazandıkları 1960'ların sonları ve 1970'lerin başındaydı. Kulüp 1981 FA Cup Finali'ni kaybettikten sonra, 1998'de İngiliz futbolundaki lig sisteminin üçüncü kademesine düşmesiyle sonuçlanan bir düşüşün içerisine girdi. 2000'lerin başında Premier League statüsüne kavuşan kulüp, 2008 yılında Abu Dhabi United Group tarafından satın alındı ve dünyanın en zenginlerinden biri oldu. 2011 yılından bu yana kulüp, 2012 ve 2014 yıllarında Premier League de dahil olmak üzere altı büyük şampiyonluk elde etti.

Manchester City 2014-15 yılları arasında elde ettiği 463.5 milyon avroluk gelir ile futbol dünyasının en zengin altıncı kulübü oldu. Kulüp 2016 yılında, 1.92 milyar dolarlık değeri ile Forbes tarafından en değerli altıncı futbol kulübü olarak ilan edildi.

Manchester City Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta? ile ilgili etiketler Manchester City Liverpool maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.