Manchester City kazanamadı ama gruptan çıktı!

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City, sahasında Shakhtar Donetsk ile 1-1 berabere kaldı.

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Manchester City sahasında Shakhtar Donetsk'i konuk etti.

İlk yarısı 0-0 sona eren maçta gol perdesini ev sahibi ekip açtı. 56. dakikada İlkay Gündoğan'ın attığı golle 1-0 öne geçen Manchester City kalan sürede skor üstünlüğünü koruyamadı.

69. dakikada Manor Solomon'un golüyle 1-1'lik beraberliği yakalayan Shakhtar Donetsk kalan dakikalarda beraberliği korumayı başardı.

Manchester City kazanamadı ama gruptan çıktı!

90 dakikanın sonunda taraflar sahadan 1-1'lik skor ve birer puanla ayrıldılar. Bu sonucun ardından Manchester City 11 puana ulaştı ve son 16 turuna yükseldi.

6 puana yükselen Shakhtar Donetsk ise gruptan çıkma şansını son maça taşıdı. Grupta 5 puanı bulunan Dinamo Zagreb ve 4 puanlı Atalanta'nın da son 16'ya yükselme şansı bulunuyor.

Manchester City kazanamadı ama gruptan çıktı! ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester City İlkay Gündoğan Shakhtar Donetsk Manor Solomon
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.