Manchester City kaptan John Stones'un sözleşmesini 5 yıl uzattı

Pep Guardiola'nın Manchester City'deki ilk transferlerinden olan ve 5 yıllık sözleşmesinin sonuna gelen John Stones, 5 yıllık sözleşme daha imzaladı. İngiltere Milli Takımı'yla EURO 2020'de harika bir performans gösteren 27 yaşındaki stoper, "Guardiola'ya çalışmak bir rüya. Bana futbol hakkında çok şey öğretti ve her gün yeni bir şey öğrendiğimi hissediyorum" dedi.

Manchester City, 2016 yazından Everton'dan 56 milyon euro bonservisle transfer ettiği İngiliz milli stoper John Stones'un sözleşmesini yeniledi. Premier League'in son şampiyonundan yapılan açıklamaya göre; 27 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 2025-26 sezonuna kadar uzatıldı.

EURO 2020'de final oynayan İngiltere Milli Takımı'nın tüm maçlarından forma giyen tecrübeli futbolcu,  teknik direktör Pep Guardiola'nın ilk sezonunda transfer edildi ve 168 maça çıktığı Manchester City'de 3 Premier League, bir FA Cup, 2'şer İngiltere Lig Kupası ile Community Shield şampiyonluğu yaşadı.

BANA FUTBOLU GUARDİOLA ÖĞRETTİ

Stones, imzanın ardından kulübün resmi sitesine şunları söyledi: "Bu ekibin bir parçası olmayı seviyorum. Burada çok kaliteli oyuncular var ve benim asıl odak noktam olan kupalar kazanmaya devam edebileceğimizi biliyorum. Guardiola'ya çalışmak bir rüya. Bana futbol hakkında çok şey öğretti ve her gün yeni bir şey öğrendiğimi hissediyorum. Son dört yılda elde ettiğimiz başarı inanılmazdı. Bunun bir parçası olmak bir rüyanın gerçekleşmesiydi ve ben sadece kazanmaya devam etmek istiyorum. Burası benim futbolumu oynamak ve hırslarımı gerçekleştirmek için en iyi yer."

Manchester City kaptan John Stones'un sözleşmesini 5 yıl uzattı

Manchester City kaptan John Stones'un sözleşmesini 5 yıl uzattı ile ilgili etiketler Manchester City john stones premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.