Manchester City kaçtı, Newcastle United yakaladı!

İngiltere Premier Lig'de 14. hafta mücadelesinde Newcastle United ile Manchester City karşı karşıya geldi. Mücadele 2-2 sona erdi.

Premier Lig 14. hafta maçında Newcastle United, evinde Manchester City'yi ağırladı.

Zirveden uzaklaşan Manchester City, aldığı beraberlikle bir darbe daha yedi.

Manchester City kaçtı, Newcastle United yakaladı!

22. dakikada Raheem Sterling'in golüyle deplasmanda 1-0 öne geçen Manchester City'nin sevinci yalnızca 3 dakika sürdü. 25. dakikada sahneye çıkan Jetro Willems skoru 1-1'e getirdi.

İlk yarıda başka gol olmadı. Taraflar soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle giderken maçın ikinci yarısında son bölümler nefes kesti.

82. dakikada Kevin de Bruyne'nin füzesiyle 2-1 öne geçen Manchester City son bölümde bulduğu golle büyük sevinç yaşadı. Ancak Newcastle United, rakibinin gol sevincini bir kez daha kursağında bıraktı. Liverpool'un eski futbolcusu Jonjo Shelvey 88. dakikadaki golüyle skoru 2-2'ye taşıdı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Manchester City iki kez öne geçtiği maçta Newcastle United ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

Bu sonucun ardından Newcastle United 16 puana ulaşırken Manchester City ise puanını 29'a yükseltti. Lider Liverpool'dan bir maç fazlası olan Manchester City rakibinin 8 puan gerisinde yer alıyor.

 

Manchester City kaçtı, Newcastle United yakaladı! ile ilgili etiketler Manchester City Premier Lig Newcastle United Manchester newcastle
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.