Manchester City, Harry Kane'den vazgeçmiyor... İngiliz milli golcü, Guardiola'nın şampiyonluk çileği

Dün akşam Brentford'u deplasmanda 0-1 mağlup ederek ilk 20 haftayı 50 puanla ve en yakın rakibi Chelsea'nin 8 puan önünde geçen Premier League devi Manchester City İngiliz milli golcü Harry Kane'i kadrosuna katmakta kararlı.. Pep Guardiola'nın takımı şampiyonluk çileği olarak 28 yaşındaki santrforu kadrosuna katmak istiyor.

Santrfor transferini erteleyen Manchester City, Harry Kane sevdasından vazgeçmiyor... Dün akşam Brentford'u deplasmanda 0-1 mağlup ederek ilk 20 haftayı 50 puanla ve en yakın rakibi Chelsea'nin 8 puan önünde geçen Premier League devi, İngiliz milli golcüyü kadrosuna katmakta kararlı...

Kadrosunda santrfor olarak yalnızca Brezilyalı yıldız Gabriel Jesus'u bulunduran Manchester City, bu yaz Kane'i Tottenham'dan koparmak için çok uğraşmış ancak 28 yaşındaki santrfor transferin son günü yaptığı açıklamayla Londra'da kalacağını duyurmuştu.

BU YAZ LİMİTLERİ YETMEDİ

İngiliz medyasına yansıyan haberlere göre; İspanyol kanat oyuncusu Ferran Torres'in 55 milyon euroya Barcelona'ya satan City, Kane transferini yeniden gündemine aldı. Finansal Fair-Play kurallarına göre Torres'ten gelen para devre arasında kullanılamayacak. Ancak sezon sonu için City'nin Tottenham'a yüklü bir bonservis ödemesi kolaylaştı.

Pep Guardiola'nın takımı bu yaz transferde Jack Grealish'e 115 milyon euro ödeyince Kane transferi için harcama limitinde yeterli yer kalmamıştı. 

Bu sezon henüz gerçek formuna kavuşamayan Harry Kane toplamda 25 maça çıktı ve 11 gol kaydetti. Kulübüyle 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Harry Kane'in Premier League'de ise 16 maçta 4 golü bulunuyor.

Kuzey Londra ekibinde teknik direktör Antonio Conte'nin yeni yapılanmada transfer pazarına güçlü bir bütçeyle girmek istediği biliniyor.

Alman basını ise Real Madrid'in ısrarla istediği Erling Haaland'ın da Manchester City'nin transfer listesinde olduğunu yazmaya devam ediyor. Norveçli santrforun transferi devre arasında bile gerçekleşebilir.

Manchester City, Harry Kane'den vazgeçmiyor... İngiliz milli golcü, Guardiola'nın şampiyonluk çileği ile ilgili etiketler Manchester City tottenham hotspur harry kane premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.