Manchester City gözünü kararttı!

İngiliz basını Manchester City'nin ocak ayındaki transfer planlarını haberleştirdi.

İngiltere Premier League'de geçen sezonu çok rahat bir şekilde ampiyon tamamlayan Manchester City, iddialara göre Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint-Germain'in genç yıldızı Kylian Mbappe'yi istiyor.

Daily Mail'in haberine göre Manchester City menajeri Pep Guardiola Kylian Mbappe'yi uzun süredir takımında görmek isterken, UEFA'nın PSG hakkındaki Finansal Fair-Play soruşturmasını tekrar açması üzerine Manchester City harekete geçmeye hazırlanıyor.

Monaco'dan PSG'ye kiralık kontratının ardından 165 milyon sterlinlik bonservis bedeli ile transferini gerçekleştiren Mbappe, kanatlardaki rotasyonu yoğun olan Manchester City'de İngiliz oyuncu Raheem Sterling'in yerine düşünülüyor. Önümüzdeki sezon sonunda kontratı tamamlanacak Sterling ile henüz sözleşme yenilenmezken, ocak ayında Mbappe'ye kaynak sağlamak için satılacağı öne sürüldü.

Mbappe için belirlenen bonservis bedeli ise 200 milyon sterlin. Fransız oyuncu bu miktara satılması halinde 198 milyon sterlin (222 milyon euro) bedelle PSG'nin yolunu tutan Neymar'ı geçip dünyanın en pahalı oyuncusu olacak.

Manchester City gözünü kararttı! ile ilgili etiketler Manchester City mbappe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.