Manchester City Fan Token nedir?

İngiliz takımı Manchester City, bu senenin en yenilikçi spor kulübü ödülünü kazandıktan sonra kripto ligine giriş yaptı. Manchester City Fan Token (CITY), Premier Lig takımı olan Manchester City’nin Chiliz altyapısı ile birlikte hayata geçirdiği Ethereum Blokzinciri tabanlı bir kripto varlıktır. Peki, Manchester City Fan Token nedir? Detaylar haberimizde...

Chiliz tabanlı Manchester City Fan Token (CITY), Manchester City taraftarlarına kulüp kararları üzerinde tokenize edilmiş bir etki payı veren bir yardımcı program tokeni olarak sunuldu. Kullanıcılar 11 Kasım itibarıyla 30 gün boyunca CITY Tokenlerini toplamak için CHZ, BNB ve BUSD’lerini ayrı havuzlarda stake edebilecek. Manchester City Fan Token büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Manchester City Fan Token nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Manchester City Fan Token nedir?

MANCHESTER CITY FAN TOKEN NEDİR?

Manchester City Fan Token (CITY), Manchester City taraftarlarına Socios uygulamasını ve hizmetlerini kullanarak kulüp kararları üzerinde tokenize edilmiş bir etki payı veren bir yardımcı program tokenidir. Kripto para, kullanıcıların özel ödüller, kulüp tanıma ve daha fazlası için rekabet etmesine olanak tanıyan bir üyelik anahtarı görevi görür.

CITY token sahipleri, Manchester City tarafından yayınlanan çeşitli “taraftar kararı” anketlerinde akıllı sözleşme yoluyla oy kullanabilirler. CITY, Ethereum üzerine kurulu bir Proof-of-Authority yan zinciri olan Chiliz Chain’de bir yardımcı program tokenidir ve esas olarak şunlar için kullanılır:

Yönetim: CITY sahipleri, Manchester City tarafından yayınlanan çeşitli sözleşme bağlayıcı “taraftar kararı” anketlerinde akıllı sözleşme yoluyla oy kullanabilirler.

Ödüller: CITY sahipleri Socios’taki etkileşimlerden ödüller kazanabilir.

Staking: Gelecekte CITY, Fungible Token (NFT) ödülleri kazanmak için stake edilebilir.

 

Manchester City Fan Token nedir? ile ilgili etiketler Manchester City Fan Token
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.