Manchester City - Borussia Mönchengladbach maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Manchester City ile Borussia Mönchengladbach, Budapeşte'de kozlarını paylaşıyor. İlk maçı aynı statta 2-0 kazanan Premier League devi, yine ağır favori... BMG, son 8 resmi maçını kazanamadı ve bu maçların 7'sinde sahadan mağlup ayrıldı.

Premier League'de şampiyonlupa koşan ve bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de zaferi isteyen Manchester City, son 16 turu rövanş maçında Borussia Mönchengladbach'la karşı karşıya... City, İngiltere ile Almanya arasındaki seyahat kısıtlamaları sebebiyle Budapeşte'de oynanan ilk maçı 2-0 kazanmıştı. Rövanş maçı da yine Puşkaş Arena'da oynanacak.

MANCHESTER CİTY - BORUSSİA MÖNCHENGLADBACH MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Planlandığı gibi 16 Mart Salı günü TSİ 23.00'te başlayacak ve Rus hakem Sergey Karasev'in yöneteceği maç beIN Sports HD 2'den naklen yayınlanacak.

Pep Guardiola'nın takımı ilk maçı Bernardo Silva ve Gabriel Jesus'un golleriyle kazanmıştı. Rövanş öncesi iki takımda da önemli eksikler bulunmuyor.

City son maçında Fulham'ı deplasmanda 3-0 mağlup ederek Premier League'de liderliğini perçinlemişti. Marco Rose yönetimindeki Alman ekibi ise Bundesliga'da Augsburg'a 3-1 mağlup oldu. BMG, son 8 resmi maçını kazanamadı ve 7'sinde sahadan mağlup ayrıldı.

Manchester City - Borussia Mönchengladbach maçı saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Manchester City borussia mönchengladbach UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.