Aston Villa'yı 2-0'la geçen Manchester City'den 6'da 6

Manchester City, İlkay Gündoğan'ın gol attığı maçta Aston Villa'yı 2-0 mağlup etti ve Premier League'de zirveyi ele geçirdi. 6 maçlık galibiyet serisi yakalayan Pep Guardiola'nın takımı bu süreçte kalesinde sadece 1 gol gördü.

Premier League'de ilk haftanın erteleme maçında Aston Villa'yı ağırlayan Manchester City, 3 puanı 2-0'lık skorla aldı. İlk yarısı 0-0 tamamlanan maçta City'ye galibiyeti getiren golleri 79'da Bernardo Silva ve 90'da penaltıdan İlkay Gündoğan kaydetti.

Üst üste 6. galibiyeti elde eden ve 10 maçtır mağlup olmayan Per Guardiola'nın takımı puanını 38'e yükseltti ve averajla liderliği ele geçirdi. City üst üste Southampton, Newcastle United, Chelsea, Brighton ve Crystal Palace'ı mağlup ederken kalesinde yalnızca 1 gol gördü. Defans transferine 200 milyon eurodan fazla para harcadığı için eleştirilen Manchester City, bu sezon lige istediği başlangıcı yapamamıştı.

1 Ocak'ta Manchester United'a yenildiği günden beri maç yapmayan Aston Villa ise 26 puanda kaldı. 

Aston Villa'yı 2-0'la geçen Manchester City'den 6'da 6

Aston Villa'yı 2-0'la geçen Manchester City'den 6'da 6 ile ilgili etiketler Manchester City Pep Guardiola İlkay Gündoğan premier league
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.