Manchester City 0-0 Real Madrid maçı geniş özet izle

Etihad Stadı'nda Şampiyonlar Ligi yarı finalinde karşılaşan Manchester City ile Real Madrid sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Maçın geniş özeti haberimizde.

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Manchester City, Etihad Stadı'nda Real Madrid ile 0-0 berabere kaldı. maçın geniş özetini tivibu spor'un internet sitesinden buraya tıklayarak izleyebilirsini.z

Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı maçta Real Madrid'in süperstarı Cristiano Ronaldo, sakatlığı nedeniyle forma giymedi.

Kontrollü başlayan mücadelede her iki ekip de az hata yaparak oyunu dengede tutmayı başardı ve kısır geçen ilk yarının sonunda taraflar soyunma odasına 0-0'lık beraberlikle gitti.

Mücadelenin ikinci yarısında tempo yükselirken iki takım da zaman zaman gol pozisyonları yakaladı. Özellikle karşılaşmanın son bölümlerinde Real Madrid, City üzerindeki baskısını artırdı ancak kaleci Hart bir türlü gole izin vermedi. 83. dakikada kullanılan köşe vuruşunda topla kale önünde buluşan Pepe, mutlak gol pozisyonunda topa sert bir vuruş yaptı ancak kaleci Hart, kritik bir kurtarışla Pepe'ye dur dedi.

90 dakikanın sonunda eşitlik bozulmazken taraflar sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. Etihad'da alınan beraberliğin ardından Real Madrid, rövanş için avantajı da yakaladı.

Dev eşleşmede rövanş mücadelesi 4 Mayıs'ta Santiago Bernabeu'da oynanacak.

Manchester City 0-0 Real Madrid maçı geniş özet izle ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.