Manavgat'taki yangında hayatını kaybettiği sanılıyordu... 3 saat yürüyerek hayatta kaldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında hayatını kaybettiği sanılan Osman Korkmaz'ın alevlerden kurtulup 3 saat yürüyerek sağ kurtulduğu ortaya çıktı. Başından geçenleri anlatan Korkmaz ilk kez böylesi büyük bir yangını gördüğünün altını çizerek alevlerin mahallesine uzak olmasına rağmen çok hızlı yayıldığını söyledi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, evinin zarar gördüğü yangında öldüğü sanılan kişinin, alevlerin arasından çıkıp dağda 3 saat yürüyerek sağ kalmayı başardığı öğrenildi.

Dumandan etkilenmesi üzerine Manavgat Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 68 yaşındaki Osman Korkmaz, başından geçenleri AA muhabiriyle paylaştı. Hayatında ilk defa büyük bir yangını yaşadığını aktaran Korkmaz, hayatta kalma mücadelesi verdiğini dile getirdi.

Manavgat'taki yangında hayatını kaybettiği sanılıyordu... 3 saat yürüyerek hayatta kaldı

Yangının ardından herkesin bir çaba içerisine girdiğini anlatan Korkmaz, alevlerin mahallesine uzak olmasına rağmen çok hızlı yayıldığını ifade etti.

"İKİ ATEŞ ARASINDA KALDIM"

Gece yarısından sonra alevlerin mahalleye ulaştığını ifade eden Korkmaz, şöyle konuştu:

"Gece yarısından sonra alevler mahalleye ulaştı. Ateş evleri sardı. Duman nedeniyle mahalleden çıkamadım, iki ateş arasında kaldım. Bir gün önce yanan bir araziye kendimi zor attım. Dağdan dağa yaklaşık 3 saat yürüdüm. Asfalta denk geldim ve bir araba durdurdum. Onlar da sağ olsun, beni kardeşimin yanına götürdüler. Oradan da hastaneye geldim. Jandarma ve polis ekipleri beni arıyorlarmış, yanarak öldüğümü sanmışlar."

Korkmaz, yangının bir an önce sönmesi için herkesin canla başla çalıştığını sözlerine ekledi.

Manavgat'taki yangında hayatını kaybettiği sanılıyordu... 3 saat yürüyerek hayatta kaldı - Resim : 2

Manavgat'taki yangında hayatını kaybettiği sanılıyordu... 3 saat yürüyerek hayatta kaldı ile ilgili etiketler Antalya Manavgat Orman Yangını osman korkmaz yürüyüş
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.