Manavgat'ta terk edilmiş motosikletten molotof düzenekleri çıktı!

Manavgat'ın Doğançam girişinde vatandaşların dikkati sayesinde fark edilen terk edilmiş bir motosikletin yanındaki çantalarda çok sayıda molotof kokteyli düzeneği olduğu görüldü. Adeta bir yangın makinesine çevrilmiş taşıtın görüntüleri, sabotaj iddialarının tartışıldığı bugünlerde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Türkiye'nin ciğerlerini küle çeviren orman yangınları özellikle ülkenin güneyinde yıkıcı etkisini sürdürmeye devam ediyor. Alevlere karşı verilen topyekun savaşta altıncı güne girildi. 

Herkesin içi yanarken, yangından en çok etkilenen yerlerden biri olan Manavgat'ta çekilen bir video sosyal medyaya bomba gibi düştü. 

MOTOSİKLET, ADETA BİR YANGIN MAKİNESİNE DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ

Manavgat'ın Doğançam girişinde, vatandaşların dikkati sonucu terk edilmiş şekilde bulunan bir motosiklette arama yapan ekipler neye uğradığını şaşırdı. Ekipler, motosikletin sağ ve soluna asılı iki çantada çok sayıda molotof kokteyli düzeneği olduğunu keşfetti.

O ANLARI VİDEOYA KAYDETTİLER

Doğançam girişinde kaydedilen videoda, terk edilmiş bir motosikleti fark eden vatandaşların taşıtın sağ ve sol çantalarında molotof düzeneğine rastladığı anlar yer alıyor.

Çok sayıda vatandaş büyük ses getiren bu videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşarak yangınlarda sabotaj ihtimali üzerinde durduklarına ilişkin yorumlar yaptı.

 

 

Kaynak: EHA 

Manavgat'ta terk edilmiş motosikletten molotof düzenekleri çıktı! ile ilgili etiketler Manavgat Motosiklet doğançam molotof düzenek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.