Manavgat'ta tur otobüsü takla attı! 3 turist öldü, 5 yaralı var

Antalya Manavgat’ta havaalanına yolcu taşıyan tur otobüsü takla attı. İlk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybederken 5 kişi yaralandı. Manavgat'taki feci kazada ölenlerin kimlikleri belirlendi.

Manavgat'tan kötü haberler gelmeye devam ediyor. Bu kez de havalimanına yolcu taşıyan bir tur otobüsü kontrolden çıkarak takla attı.

Manavgat'ta tur otobüsü takla attı! 3 turist öldü, 5 yaralı var

Alanya’dan Antalya Havaalanına yolcu taşıyan tur otobüsü, Manavgat çevre yolunda seyir halinde iken orta refüjü aşarak karşı şeride geçti.

Şoförün direksiyon hakimiyeti kaybettiği otobüs takla attı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

İlk belirlemelere göre olay yerinde 3 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı.

ÖLEN 3 TURİSTİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Kazada hayatını kaybedenlerin Tıagushcheva Nadezhda (71) isimli kadın, Melnik Taras (35) isimli erkek ve Moshko Anna isimli 15 yaşındaki Rus uyruklu genç kız ololduğu öğrenildi.

Aralarında midibüs şoförü ve çocukların da bulunduğu birçok yolcu da yaralandı.

 

Manavgat'ta tur otobüsü takla attı! 3 turist öldü, 5 yaralı var ile ilgili etiketler Manavgat Otobüs kaza Antalya takla ölü yaralı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.