Manavgat yangınında bir köy daha boşaltıldı!

Manavgat’ta 5 gündür devam eden orman yangını bugün Sırtköy’e sıçradı. Alevler içerisinde kalan köyün tamamı boşaltıldı. Çardak-Beydiğin bölgesinde çıkan orman yangınında da yerleşim yerleri tehdit altında. Alevlere 1 yangın söndürme uçağı, 7 helikopter, çok sayıda arazöz ve itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 5 gündür aralıksız devam eden orman yangınlarına bir yenisi daha eklendi.

Bu akşam saatlerinde Sırtköy yakınlarında yangın çıktı. Sırtköy’e sıçrayan yangında tüm köy boşaltıldı.

Yükselen alevler korku ve paniğe sebep olurken, yangına müdahale devam ediyor.

Manavgat yangınında bir köy daha boşaltıldı!

BEŞKONAK'TAKİ YANGINA HAVADAN MÜDAHALE

Manavgat’ta 5 gündür aralıksız devam eden orman yangınları bu kez Çardak-Beydiğin arasında çıktı. Yangının Beşkonak Mahallesine ilerlememesi için havadan ve karadan çalışmalar sürerken, bazı vatandaşlar da ellerine aldıkları yangın söndürme tüpü ile olaya müdahale ediyor.

Çardak-Beydiğin bölgesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Yangının Beşkonak Mahallesine ilerlememesi için havadan ve karadan destek sürerken 1 yangın söndürme uçağı, 7 helikopter, çok sayıda arazöz ve itfaiye ekibi çalışma gerçekleştiriyor. Rüzgarın da etkisiyle zaman zaman yükselen alevler korku dolu anların yaşanmasına sebep olurken, bazı vatandaşlar ise ellerine aldıkları yangın söndürme tüpü ile alevlere müdahale ediyor.

 

 

 

 

Manavgat yangınında bir köy daha boşaltıldı! ile ilgili etiketler Manavgat Orman Yangını sırtköy

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.