Mame Thiam'a Sivasspor talip oldu... İki kulübün başkanı Senegalli için görüştü

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Mame Thiam transferi için bir görüşme yaptıkları ortaya çıktı. Vitor Pereira'nın kadroda düşünmediği 28 yaşındaki Senegalli forvetin Süper Lig'deki talipleri artıyor...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nn kadroda düşünmediği isimlerden Mame Thiam'a Sivasspor talip oldu. Kırmızı-Beyazlılar'ın başkanı Mecnun Otyakmaz ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Senegalli forvet için transfer görüşmesi gerçekleştirdi.

28 yaşındaki futbolcu geçen yaz Kasımpaşa'dan Sarı-Lacivertliler'e "hediye" edilmişti. F.Bahçe formasıyla 34 maçta 8 gol-4 asistlik bir skor katkısı veren Thiam, Pereira'nın gözüne bir türlü giremedi. İsmi Göztepe ve Antalyaspor'la da anılan tecrübeli futbolcunun Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay tarafından çok istendiği öğrenildi. Fenerbahçe'yle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Thiam'ın Yiğido'ya transferi için görüşmeler sürüyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Petrocub'ın ardından Dinamo Batum'u da eleyen Sivasspor, play-off turunda Danimarka'nın Kopenhag takımıyla eşleşti. Kırmızı-Beyazlılar önümüzdeki sezon tüm kulvarlarda alternatifli bir kadroyla mücadele etmek istiyor. 

ÇALIMBAY "SÜRPRİZ TRANSFER OLABİLİR" DEMİŞTİ

Çalımbay, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Sürpriz transfer olabilir" demişti... İşte Çalımbay'ın o sözleri:

"Aaron Appindangoye'nin sakatlığını beklemiyorduk. 6 ay sahalardan uzak kalacak. Onun yerine tabi ki oyuncu almamız gerekiyor. Ya da kendi içimizden bazı oyuncu arkadaşlarımızı oynatmamız gerekiyor. Bizim kulübün belirli bir bütçesi var. Onu da aşmamamız gerekiyor. Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş bilindik ve hazır oyuncular alıyorlar. Onlar parayı veriyorlar, alabiliyorlar. Bizim öyle oyuncu alma şansımız yok."

"Biz çok araştırarak, bakarak, kulübün bütçesini de aşmayacak şekilde oyuncular alıyoruz. Bu nedenle alacağımız oyuncuları çok iyi tarayıp da almamız gerekiyor. Dediğim gibi biz 4 büyükler gibi değiliz. Onlar gibi de yapamayız. Buradaki dengeleri de bozamayız. Bence böyle yapıp başarılı olmak her şeyden daha önemli biz takım olarak açıkçası bir transfer daha düşünmüyoruz. Geçen yılki gibi sıkıntı yaşamadan iyi bir yere gelmeye çalışacağız. Takım olarak gidebildiğimiz yere kadar götüreceğiz."

Mame Thiam'a Sivasspor talip oldu... İki kulübün başkanı Senegalli için görüştü

Mame Thiam'a Sivasspor talip oldu... İki kulübün başkanı Senegalli için görüştü ile ilgili etiketler Sivasspor Fenerbahçe Rıza Çalımbay Mame Thiam
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.