Mame Thiam'dan dikkat çeken hareket

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Mame Thiam, Kasımpaşa maçında oyundan alınırken yaptığı hareketlerle dikkat çekti. Maçta 2 gol atan 28 yaşındaki forvetin bu haraketlerine kimse bir anlam veremedi...

Fenerbahçe’nin Kasımpaşa’yı 3-0 mağlup ettiği maçın 79. dakikasında Papiss Cisse oyuna dahil olurken, kenara alınan Mame Thiam, çıkarken yaptığı hareketlerle dikkat çekti.

Senegalli futbolcu ilk olarak elleriyle ağzını kapatırken, daha sonra elleriyle kulaklarını kapattı. Golcü oyuncu son olarak tekrar ağzını kapatıp ellerini havaya kaldırdı. Bu hareketleri dikkat çeken Thiam daha sonra yedek kulübesine doğru yöneldi.

Sarı-Lacivertliler'in ilk 2 golünü atan ve bu sezon yeni takımıyla ilk kez gol sevinci yaşayan 28 yaşındaki futbolcu, eski takımına attığı gollerden sonra ölçülü sevinciyle dikkat çekmişti. Thiam, sezon başında Kasımpaşa tarafından Fenerbahçe'ye "hediye" edilmişti.

Mame Thiam'dan dikkat çeken hareket

Mame Thiam'dan dikkat çeken hareket ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kasımpaşa Mame Thiam
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.