Maması kesilen Ensonhaber şimdi de Erciyes Holding'e saldırdı!

Türk medyası son yıllarda, gazeteciliği tüccarlıkla karıştıran kifayetsiz muhterislerden büyük zarar gördü.

Meslek etiğine sahip çıkamayan ve sadece para kazanma hırsı ile hareket eden bu sözde "gazeteciler", Türk medyasının itibarına büyük zarar verdi.

Bu sözde "habercilere" son ve en çarpıcı örnek ise Serkan Kalemciler'in sahibi olduğu Ensonhaber isimli internet sitesi...

Yıllarca iktidarın tüm imkanlarından fazlasıyla faydalanan, hak etmediği bir itibar gören ve desteklenen Ensonhaber, iktidar ile arasının açılması ile birlikte hükümete bayrak açtı!

Yalan haberler ve iftira kampanyaları ile iktidara ve yanında konumlanan medya organlarına saldıran Ensonhaber'in bu ani yayın politikası değişimi ise tamamen "duygusal" idi!

Hortumları kesilince, karalama kampanyaları ile hasım gördüğü çevrelere saldıran Serkan Kalemciler'in sahibi olduğu Ensonhaber'in hedefinde son olarak FETÖ'den devralınan ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yönetilen Boydak Holding vardı.

BOYDAK HOLDİNG'İN İSMİ DEĞİŞTİ

Bugün düzenlenen bir lansmanla fonun kayyumluğunda başarı ile yönetilen şirketin isminin değiştirildiği kamuoyuna duyuruldu.

Alınan karar ile şirket, artık FETÖ ile ilişkisi bilinen Boydak Ailesi'nin isimlerini kullanmayacağını ve Boydak Holding'in "Erciyes Anadolu Holding" adı altında yoluna devam edeceği açıkladı.

Ancak holdingin FETÖ'den arındırılması adına atılan bu önemli adıma, Ensonhaber'den çirkin bir iftira geldi.

Maması kesilen Ensonhaber şimdi de Erciyes Holding'e saldırdı!

 ENSONHABER'İN DAĞI FARE DOĞURDU!

"Boydak Holding'in yeni logosunda FETÖ esintisi" başlıklı bir haber servis eden Ensonhaber, haber metninde, "FETÖ irtibatı nedeniyle TMSF'nin el koyduğu Boydak Holding, Erciyes Anadolu Holding olarak isim ve logo değiştirdi. Yeni logo, Bank Asya'nın logosuna benzetildi." ifadeleri kullanıldı.

Maması kesilen Ensonhaber şimdi de Erciyes Holding'e saldırdı! - Resim : 2

Haberde holdingin logosu ile ilgili şu ifadelere yer verildi;

"Şirketin yeni logosunda ise Erciyes Dağı'ndan esinlenildi. Ancak bu yeni logo, akıllara soru işaretlerini de getirdi. Öyle ki; Erciyes Anadolu Holding'in yeni logosu, FETÖ'nün öne çıkan kurumlarından Bank Asya'nın logosuyla benzerlik taşıyor."

ERCİYES ANADOLU HOLDİNG'DEN ENSONHABER'E YANIT

Boydak Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin ise bu suçlamalara sosyal medya hesabı üzerinden sert bir yanıt vererek, iddiaların yalandan ibaret olduğunu vurguladı.

"Erciyes Anadolu Holding’in yeni logosu için birilerine milyonlar vermişiz. Bunu yazan internet sitesine diyorum ki “Müddei iddiasını ispatla mükelleftir" yoksa sizi müfteri ilan edeceğiz. Logo ekibimiz tarafından 1 kuruş ödenmeden yapılmıştır. Gerçekle ilgilenenlere duyurulur" diyen Ertekin sözlerini şöyle sürdürdü;

"Bir de Erciyes Dağı iki zirvedir. Logomuz Erciyes dağının iki zirvesini resmeder. Eski bir bankanın A harfi logosu ile iki zirveli Erciyes dağını resmeden logomuzu aynı demek özel bir hayal gücüne sahip olmayı ya da medya satınalma ajansımıza karşı özel bir husumeti gerektirir."

Maması kesilen Ensonhaber şimdi de Erciyes Holding'e saldırdı! ile ilgili etiketler Kayseri TMSF Boydak Holding Erciyes Anadolu Holding ensonhaber serkan kalemciler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.