Maltepe'de silahlı çatışma: 3 kişi öldü

İstanbul Maltepe'de iki silahlı grubun silahlı çatışmasında ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti. Sivaslı ve Rizeli 2 grup arasında meydana gelen çatışmanın mafya grupları arasında çıktığı iddia ediliyor.

Olay, Başıbüyük Mahallesi’nde 16.30 sıralarında meydana geldi. Mevlüt Mesut Bilgin’e ait araziye gelen 3 kişi, iddiaya göre arazi anlaşmazlığı yüzünden Mevlüt Mesut Bilgin ile tartışmaya başladı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Kavgada arazinin sahibi olduğu belirtilen Mevlüt Mesut Bilgin ile buraya gelen Metin Gökhan Ocakçı, Uğur K. ve Batuhan Ş. silahlardan çıkan kurşunla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Mevlüt Mesut Bilgin ile Metin Gökhan Ocakçı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’ne, Uğur Köroğlu ve Batuhan Ş. ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Mevlüt Mesut Bilgin, Metin Gökhan Ocakçı ve Uğur Köroğlu yapılan müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. İki bacağından vurulan Batuhan Ş.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis, olay yerinde inceleme yaptı. Kavganın çıktığı yerde çok sayıda boş kovan ile birlikte silah bulundu. Polis, silaha incelemek üzere el koydu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Maltepe'de silahlı çatışma: 3 kişi öldü

Uğur Köroğlu’nun 18, Mevlüt Mesut Bilgin’in 17, Metin Gökhan Ocakçı’nın 13 suç kaydı olduğu öğrenildi. Uğur Köroğlu’nun Sedat Peker ile bağlantılı olduğu iddia edildi. Öte yandan Uğur Köroğlu’nun  Suriye'de Türkmen Dağı'nda çekilmiş bir fotoğrafı da ortaya çıktı.

Maltepe'de silahlı çatışma: 3 kişi öldü - Resim : 2

Maltepe'de silahlı çatışma: 3 kişi öldü ile ilgili etiketler İstanbul Maltepe Çatışma mafya iddia
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.