Maltepe'de minibüs bomba gibi patladı...

Maltepe'de yolcularını indirdikten sonra minibüsünü sağa çeken sürücü, aracını benzin dökerek ateşe verdi. Alevlere teslim olan minibüs nedeniyle caddenin trafiği bir süre aksadı.

Olay Küçükyalı’da Bağdat Caddesi 135 numarada yaşandı. Pendik-Kadıköy hattında çalışan bir yolcu minibüsünün sürücüsü henüz bilinmeyen bir nedenle kullandığı minibüsü yaktı.

Önce yolcuları indiren sürücü, iddialara göre daha sonra caddenin ortasında aracına benzin dökerek ateşe verdi. Sürücünün ise son anda olay yerine gelen polis tarafından minibüsten indirildiği öğrenildi.

Maltepe'de minibüs bomba gibi patladı...

Yaşanan olaydan sonra alev alev yanan minibüse ise itfaiye ekipleri müdahale etti. Yanan minibüs ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Olay nedeniyle minibüs yolu olarak da bilinen Bağdat Caddesi’nin trafiği bir süre durdu. Trafik yangın söndürüldükten sonra minibüsün kaldırılması ile birlikte tekrar normal seyrine dönerken, minibüsü yakan sürücü ise polis tarafından karakola götürüldü.

Maltepe'de minibüs bomba gibi patladı... - Resim : 2

Bazı vatandaşlar, “Biz bir anda alev aldığını gördük. Yangının neden çıktığını bilmiyoruz” derken, bazı vatandaşlar da sürücünün aracı benzin dökerek yaktığını söyledi.

Maltepe'de minibüs bomba gibi patladı... ile ilgili etiketler Maltepe yangın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.