Maltepe'de hareketli anlar! “Evi yakacağım” diyerek 5 aylık bebeğini rehin aldı!

Maltepe’de bir şahıs 5 aylık bebeğini evde rehin aldı. Şahıs, özel harekat polisleri tarafından yapılan operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı.

Gülsuyu Mahallesi Eski Üsküdar Caddesi'nde bir kişinin evini yaktığı ve bebeğini rehin aldığı ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekipleri ile sağlık ve itfaiye personeli gönderildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri dışarıdan müdahale ettiği yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Şüpheli Baki Ü., Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir ve diğer polis ekiplerinin ikna çalışması sonucu 5 aylık bebeğini ve olayda kullandığı bıçağı polise bırakarak teslim oldu.

Gözaltına alınan ancak olay anında bıçak ve cam kırıkları nedeniyle kendisine zarar veren şüpheli Baki Ü., tedavisi için Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Şüphelinin, karısıyla boşama aşamasında olduğu ve olaydan önce tartıştığı öğrenildi.

Bu arada bir polis memuru da cam kırıkları nedeniyle hafif yaralandı.

Maltepe'de hareketli anlar! “Evi yakacağım” diyerek 5 aylık bebeğini rehin aldı! ile ilgili etiketler Maltepe Bebek Çocuk rehin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.