Maltepe'de doktorun köpeğini yumrukladığı görüntüler tepki çekti! Arslan Adnan G. gözaltına alındı

Maltepe'de emekli radyoloji uzmanı Arslan Adnan G. isimli şahsın evinin bahçesindeki köpeğine uyguladığı yumruklu şiddet, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Yaşanan olaya mahalle sakinleri tepki gösterirken, köpeğine şiddet uyguladığı anlara ilişkin görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Arslan Adnan G. ise gözaltına alındı.

Dün Maltepe Yalı Mahallesi Hedef Sokak'ta meydana gelen olayda, emekli radyoloji uzmanı Arslan Adnan G., oturduğu binanın bahçesinde baktığı 2 yaşındaki Golden cinsi 'Stay' isimli köpeğinin yanına indi. Agresif tavırlar sergilediği gerekçesi ile kulübesinden çıkardığı köpeğine şiddet uygulayan Arslan Adnan G., çevredeki bina sakinleri tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Maltepe'de doktorun köpeğini yumrukladığı görüntüler tepki çekti! Arslan Adnan G. gözaltına alındı

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine harekete geçen Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Mobil Park ekipleri, emekli radyoloji uzmanını gözaltına alarak Cumhuriyet Polis Merkezi'ne getirildi.

 

'BİR ANLIK SİNİRLE VURDUM'

Arslan Adnan G.'nin polisteki ifadesinde, "Köpeğe bir anlık sinirle, istem dışı vurdum" dediği öğrenildi. Öte yandan köpek, geçici olarak Çekmeköy'de bulunan özel bir hayvan oteline yerleştirildi.


MAHALLELİ ŞİDDET OLAYININ UZUN ZAMANDIR YAŞANDIĞINI SÖYLEDİ

Uzun süredir şiddet olayının yaşandığını belirten mahalle sakinleri, yaşananlara tepki gösterdi. Doktorun kulübesinden zorla çıkardığı köpeğine uyguladığı şiddet anı ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Maltepe'de doktorun köpeğini yumrukladığı görüntüler tepki çekti! Arslan Adnan G. gözaltına alındı - Resim : 2


'İNSANA VURUR GİBİ VURUYOR...'

Onur Durmuş isimli mahalle sakini, "Öncesinde böyle bir şey olduğunu duyuyorduk. Görüntüleri izleyince şok olduk. İnsana vurur gibi hayvana vuruyor. Yazıktır, günahtır. Hayvana karşı şiddetin her zaman karşısındayız” diye konuştu.

Maltepe'de doktorun köpeğini yumrukladığı görüntüler tepki çekti! Arslan Adnan G. gözaltına alındı - Resim : 3

 

Maltepe'de doktorun köpeğini yumrukladığı görüntüler tepki çekti! Arslan Adnan G. gözaltına alındı ile ilgili etiketler Maltepe köpek Şiddet hayvana şiddet evcil hayvan golden köpek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.