Maltepe mitingine ünlüler neden katılmadı?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'dan İstanbul'a 25 gün süren "Adalet" yürüyüşünü tamamladı. Kılıçdaroğlu son 1 kilometreyi tek başına yürüdü. Ünlü isimlerin ise mitinge katılmamaları dikkat çekti. Ünlü isimler gerçekten mitingde yok muydu yoksa CHP'nin olduklarından mı haberi yoktu? sorusunu akıllara getirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'dan İstanbul'a 25 gün süren "Adalet" yürüyüşünü tamamladı.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler Ankara, Güvenperk'tan başlayan yürüyüş sonunda Maltepe'ye ulaştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Maltepe mitingiyle noktaladırdığı 'Adalet Yürüyüşü' için miting alanında hazırlıklar hazırdı. Vatandaşların alanı tamamen doldurduğu söylenen miting sonunda katılım ile ilgili tartışmalar kendini gösterdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel miting alanında 1 milyon 600 bin kişinin olduğunu açıkladı.

Bunun üzerine İstanbul Valiliği, CHP'nin Maltepe'de miting düzenlediği alanın yüz ölçümü dikkate alınarak yapılan inceleme ve ölçümleme sonucu, katılımcı sayısının yaklaşık 175 bin kişi olduğu sonucuna varıldığını belirtti.

ÜNLÜ İSİMLER MİTİNGE KATILDI MI?

Ünlü isimlerden miting günü sessiz kalmaları dikkatleri çekti. Alandan katılımını paylaşan ünlü sayısı yok denecek kadar azdı. Ünlülerin mitinge neden ilgi göstermedikleri ise merak konusu oldu. "68 yaşındaki Genel Başkanları 500 km yol yürürken ünlüler tatillerini bölüp mitinge gelemedi mi?" sorusunu akıllara getirdi.

Gonca Vuslateri yoktu... Nejat İşler yoktu... Okan Bayülgen yoktu... Berna Laçin yoktu... Beren Saat yoktu... Mehmet Ali Alabora...

"Adalet" mitingi olurken Beren Saat tatilden fotoğraf paylaştı...

rtuurtyr

Mabel Matiz Kuşadası'nda tatilini bölüp mitinge katılamayan ünlüler arasında...

ertyewrtwetwe

Meltem Cumbul yürüyüşten fotoğraf paylaşıp mitinge de katılan isimler arasında

urtyerye

Peki sorun ünlülerin katılmaması mı? Yoksa CHP'nin fotoğrafçısının bu katılımı fotoğraflayamaması mı?

rtyertwetwetyrty

ryrtyeywret

SuperHaber / Özel Haber

Maltepe mitingine ünlüler neden katılmadı? ile ilgili etiketler adalet mitingi ünlü isim katılım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.