Maltepe Belediyesi hangi partide? Maltepe Belediyesi telefon numarası

Maltepe Belediyesi hangi partide, Maltepe Belediyesi telefon numarası soruları gündem oldu. Çöp yığını haline geldiği haberleri ile gündem olan Maltepe Belediyesi hangi partide, Maltepe Belediyesi telefon numarasını araştırdık.

Maltepe Belediyesi hangi partide, Maltepe Belediyesi telefon numarası ne merak ediliyor. Anadolu yakasının önemli ilçelerinden biri olan Maltepe Belediyesi geçtiğimiz gün çöpleri ile gündem oldu. Bu olayın ardından Maltepe Belediyesi hangi partide ve Maltepe Belediyesi telefon numarası araştırılmaya başlandı.

Vatandaşların merak ettiği bu grev olayı ardından Maltepe Belediyesi hangi partide derledik.

Maltepe Belediyesi hangi partide?

Maltepe Belediyesi geçtiğimiz 2014 yerel seçimde CHP’li Ali Kılıç kazanmıştır. Maltepe Belediye'si CHP partisindedir. 

Maltepe Belediyesi hangi partide? Maltepe Belediyesi telefon numarası

Maltepe Belediyesi telefon numarası?

İstanbul Anadolu yakasında yer alan Maltepe ilçesi Maltepe Belediyesinin telefon numarası (0216) 458 99 99’dur. Saat 16.00’a kadar açık olan Belediye hafta sonu kapalıdır.

Maltepe Belediyesi'nde neden grev yapılıyor?

Temizlik işçilerin maaşlarının hak ettiklerinden düşük olması neden ile grevi dördüncü günde devam etmektedir. Maltepe'nin birçok mahallesinde çöpler konteynerlerden taşarak yollara saçılması olayın giderek büyümesine neden oldu.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç kimdir?

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 1964 tarihinde Tunceli Pülümür'de doğmuştur. Lise yıllarında siyasetle tanışan Kılıç, Almanya'da bir yandan eğitimini tamamlarken, bir yandan da dünya görüşü ve hayat felsefesiyle örtüşen bir meslek olan gazeteciliğe başlamıştır.

Maltepe Belediye Başkanı  Ali Kılıç’ın Romanya, Afganistan ve Yugoslavya'daki savaşları gazeteci olarak yakından takip ettiği bilinmektedir.

Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi'nde 1. Bölge Milletvekili Adayı, Parti Meclisi Üyesi, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanlığı görevlerini yapmıştır. Yurtdışı Örgütlenme Koordinatörlüğü görevini de sürdürmüştür.

2014 Yerel Seçimlerinde Maltepe Belediye Başkanı seçilerek görevine başlamıştır.

Maltepe Belediyesi hangi partide? Maltepe Belediyesi telefon numarası ile ilgili etiketler maltepe belediyesi hangi partide telefon numarası ne başkanı kim ali kılıç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.