Malta'da öldürülen Pelin Kaya'yla ilgili kan donduran detaylar! İşte genç kadının son mesajı

Malta'da doğum gününde alkollü bir kişinin aracıyla ezip kafasını taşla ezerek öldürdüğü Pelin Kaya'nın son paylaşımı yürek burktu. Kaya, mesajında "Merhaba, kadın ev arkadaşı arıyorum. Gzira'da yaşıyorum" ifadelerini paylaştı.

Malta'da alkollü bir kişinin aracıyla ezerek öldürdüğü Pelin Kaya cinayetine ilişkin detaylar kan dondurdu. Öte yandan Kaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım, okuyanları duygulandırdı.

Malta'da kendine yeni bir hayat kurmak isteyen Pelin Kaya'nın (30) ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.

Ünlü bir mobilya mağazasında iç mimar olarak çalışan Kaya'yı, doğum gününü kutladığı restorana aracıyla girip ezen ve taşla saldırarak ölümüne neden olan Malta ve Fransa vatandaşı Jeremie Camilleri'nin alkol ve uyuşturucu testi pozitif çıktı.

Polis, Kaya ile Camilleri'nin daha önceden birbirini tanımadığını bildirdi.

Gözaltındaki Camilleri'nin 4 Ocak'ta hırsızlık yapmak ve denetimli serbestliği ihlal etmesine rağmen serbest bırakıldığı öğrenildi.

SON PAYLAŞIMI DUYGULANDIRDI

Kaya'nın son paylaşımı ise yürekleri burktu. Kaya, Malta'daki oda ve oda arkadaşı aranan bir sayfaya 8 Ocak'ta yazdığı mesajda, "Merhaba, kadın ev arkadaşı arıyorum. Gzira'da yaşıyorum. Dairede 2 yatak odası ve ortak banyo var. Şubat ayının ortası gibi müsait olacak. İlgileniyorsanız lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin" ifadelerini paylaştı.

ACILI AİLE MALTA’YA GİTTİ

İstanbul'da yaşayan aile acı haberle yıkıldı. Kaya'nın ablası cenaze işlemleri için Malta'ya gitti. 2 hafta sürmesi beklenen otopsinin ardından cenaze İstanbul'a getirilecek. Kaya'nın iş arkadaşları sosyal medyadan "Geçtiğimiz yıl ekibimizin bir parçası olan Pelin, hepimizde asla unutulmayacak silinmez bir iz bıraktı" mesajı paylaştı.

 

Malta'da öldürülen Pelin Kaya'yla ilgili kan donduran detaylar! İşte genç kadının son mesajı ile ilgili etiketler cinayet Kadın Cinayeti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.