Maliye ve Çalışma Bakanlıklarında FETÖ operasyonu! Yüzden fazla gözaltı var...

Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığındaki FETÖ yapılanmasına yönelik operasyon başlatıldı. Savcılık 133 kişi hakkında gözaltı kararı verdi...

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının kamu kurumlarındaki FETÖ yapılanmasına ilişkin soruşturmaları kapsamında, ByLock kullandıkları tespit edilen Maliye Bakanlığının 2'si aktif çalışan 101 personeli ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının 2'si aktif çalışan 32 personeli hakkında gözaltı kararı verilerek Ankara merkezli 11 ilde operasyon başlatıldı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamaya göre, kamu kurum ve kuruluşlarındaki FETÖ mensuplarına yönelik soruşturmalar kapsamında Ankara merkezli 11 ilde operasyon düzenlendi.

Bu çerçevede, FETÖ'nün gizli haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen Maliye Bakanlığının ikisi çalışan, 99'u KHK ile ihraç edilen 101 personeli ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ikisi çalışan, 30'u KHK ile ihraç edilen 32 personeli hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

Operasyonda, sabah saatlerinde başlayan gözaltı işlemleri devam ediyor.

Maliye ve Çalışma Bakanlıklarında FETÖ operasyonu! Yüzden fazla gözaltı var... ile ilgili etiketler FETÖ ByLock Maliye Bakanlığı çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.