Maliye Bakanlığı uyardı: TL'ye güvenmeye devam edin, riskli pozisyonlardan kaçının!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Uluslararası finansal piyasalarda bu gerginliğin neden olduğu oynaklıklara karşı vatandaşlarımızın Türk Lirası ve Türk Lirası cinsi varlıklara olan güveninin devam etmesinin ve riskli pozisyonlar almaktan kaçınmalarının her açıdan önemli olduğu değerlendirilmektedir" denildi.

Piyasalarda aşırı oynaklık yaratan Rusya Ukrayna Savaşı konusunda Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Uluslararası finansal piyasalarda bu gerginliğin neden olduğu oynaklıklara karşı vatandaşlarımızın Türk Lirası ve Türk Lirası cinsi varlıklara olan güveninin devam etmesinin ve riskli pozisyonlar almaktan kaçınmalarının her açıdan önemli olduğu değerlendirilmektedir" denildi

Maliye Bakanlığı uyardı: TL'ye güvenmeye devam edin, riskli pozisyonlardan kaçının!.

 

Maliye Bakanlığı uyardı: TL'ye güvenmeye devam edin, riskli pozisyonlardan kaçının! ile ilgili etiketler Türk Lirası TL Hazine maliye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.