MALİ'nin Sosyetik Kızı Yasak Elma'da! Yasmin Erbil Kasıp Kavuracak! İşte Yeni Sezon Kadrosu

Yasak Elma’da yeni sezon öncesinde sürpriz isimler kadroya dahil olmaya devam ediyor. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’inde kızı olan güzel ismin sansasyonel diziye katılması akıllara entrikaların prensesi Şahika karakterini akıllara getirdi.

Ve Yasak Elma’da 5. sezona doğru gidilirken kadroya yeni dahil olan isimler büyük bir ses getirmekte.. Daha öncesinde Mucize Doktorlar dizisinden tanıdığımız ve Medcezir’de oynadığı karakterle adından söz ettiren Murat Aygen, Yasak Elma’nin yeni sezon oyuncularından biri olarak yoğun bir ilgi gördü.

Kulislerden gelen son iddialar ise bu sefer Şahika karakterini bir kez daha gündeme taşımış oldu. Sezon finalinde senaryo gereği Yasak Elma’dan ayrılan Nesrin Cavadzade’nin yerine ünlü şovmen MALİ lakaplı Mehmet Ali Erbil’in kızı olan sansasyonların kızı Yasmin Erbil’in kadroya katıldığı haberi herkesi şaşkına çevirdi.

MALİ'nin Sosyetik Kızı Yasak Elma'da! Yasmin Erbil Kasıp Kavuracak! İşte Yeni Sezon Kadrosu

Murat Aygen’de önce diziye katılan Biran Damla Yılmaz’ın Yasak Elma’da Kumru karakterine hayat vereceği ve Kumru’nun babası olarak da Doğan karakteri ile Murat Aygen’in ön planda yer alacağı ifade edildi.

Dengelerin alt üst olacağı Yasak Elma dizisinde Kumru'nun en yakın arkadaşı Canan'a kimin hayat vereceği ise merakla bekleniyordu. Ancak o isminde Yasmin Erbil olduğu artık kesinleşmiş oldu.

MALİ'nin Sosyetik Kızı Yasak Elma'da! Yasmin Erbil Kasıp Kavuracak! İşte Yeni Sezon Kadrosu - Resim : 2

2 Aralık 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen ve Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar’ın kızı olan Yasmin Erbil, Saint Benoit Fransız Kız Lisesi’nde eğitim aldıktan sonra bazı firmaların reklam yüzü oldu. Oyunculuk anlamında da kendisini geliştiren sosyetik isim, ilk oyunculuğunu da “Dünyanın En Güzel Kokusu 2” adlı filmde gerçekleştirdi. Böylelikle Yasak Elma’da, Erbil’in kariyerindeki ilk dizisi olacak.

MALİ'nin Sosyetik Kızı Yasak Elma'da! Yasmin Erbil Kasıp Kavuracak! İşte Yeni Sezon Kadrosu ile ilgili etiketler Yasak Elma Mehmet Ali Erbil yasmin erbil mali
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.