Malezya'da korkunç metro kazası! Yüzlerce kişi yaralandı

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'daki metro hattında 2 tren kafa kafaya çarpıştı. Kazada 213 kişi yaralanadı. Yaralılardan 47'sinin durumun ağır olduğu belirtildi.

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da bulunan Petronas Kuleleri yakınlarındaki yer altı tünelinde iki metro kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile ilk belirlemelere göre 200'den fazla kişinin yaralandığı aktarıldı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Polis Şefi Mohamad Zainal Abdullah yaptığı açıklamada, kazanın yerel saatle 20.45 sularında meydana geldiğini ifade ederek, tamir edilmesinin ardından boş olan bir metronun aynı hat üzerinde sefer yapan ve içerisinde 213 yolcu bulunan diğer bir metro ile kafa kafaya çarpıştığını belirtti.

Malezya'da korkunç metro kazası! Yüzlerce kişi yaralandı

47'Sİ AĞIR 213 KİŞİ YARALANDI

Abdullah, kazanın Petronas Kuleleri dışındaki KLCC istasyonundan yaklaşık 100 metre uzakta yer altı tünelinde meydana geldiğini ifade ederek, kazada 47 kişinin ağır, 166 kişinin ise hafif şekilde yaralandığını açıkladı.

Malezya'da korkunç metro kazası! Yüzlerce kişi yaralandı - Resim : 2

KAZA YANLIŞ İLETİŞİMDEN MEYDANA GELDİ

Yetkililer, olay hakkında soruşturma başlatıldığını ifade ederek, kazanın nedeninin operasyon kontrol merkezindeki yanlış iletişim sonucu meydana gelmiş olabileceğinden şüphelenildiğini ifade etti.

Malezya'da korkunç metro kazası! Yüzlerce kişi yaralandı ile ilgili etiketler Malezya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.