Maldivler Aşk Dolu Günler Kurgu Çıktı! Sosyal Medya Yıkıldı! Otel De Bedavaya Geldi

Kerem Bursin ve Hande Erçel’in başrolleri paylaştığı ekranların yeni fenomen dizisi olmaya aday Sen Çal Kapımı her hafta Fox ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Başarılı kadrosunda Kerem Bursin, Hande Erçel, Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Elçin Afacan, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt ve Sinan Albayrak gibi başarılı isimleri bir araya getiren yapım her hafta Çarşamba akşamları izleyenleri ekrana kitlemeyi başarıyor.

Kerem Bursin ve Hande Erçel’in başrolleri paylaştığı ekranların yeni fenomen dizisi olmaya aday Sen Çal Kapımı her hafta Fox ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Başarılı kadrosunda Kerem Bursin, Hande Erçel, Neslihan Yeldan, Evrim Doğan,  Anıl İlter, Elçin Afacan, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt ve Sinan Albayrak gibi başarılı isimleri bir araya getiren yapım her hafta Çarşamba akşamları izleyenleri ekrana kitlemeyi başarıyor.

Kerem Bursin ve Hande Erçel arasında ki aşk diziyle birlikte en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Ünlü ikili her fırsatta arkadaş olduklarını dile getirse de geçtiğimiz günlerde el ele objektiflere yakalandı. Aynı dizide rol alan çiftin aşkları hayranları tarafından yakın takip ediliyor.  

Maldivler de Aşk Dolu Günler Kurgu Mu?

İkili, aralarında her ne kadar bir şey olmadığını her fırsatta dile getirse de, Maldivler tatilinin bir kaçamaktan ibaret olmadığı kesin. Hande Erçel’in ailesinin de aralarında bulunduğu tatil de Kerem Bursin baya damat rolünde orada bulunuyor. İnişli çıkışlı ve herkesi muallakta bırakan bu aşkın Kerem Bursin’in her fırsatta sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflar ilişkiyi kanıtlar nitelikte.

Maldivler Aşk Dolu Günler Kurgu Çıktı! Sosyal Medya Yıkıldı! Otel De Bedavaya Geldi

Aşk dedikodularını reklam amaçlı çıkarma ihtimalleri oldukça yüksek gibi görünen çiftin, magazin gündemi oluşturarak gündem de kalmayı amaç edinmiş olabilir söylentileri de var. Ünlü çift gerçek bir aşk yaşıyorlarsa bile Maldivler tatilini bedavaya getiren ünlüler kervanına katıldılar.

Maldivler Aşk Dolu Günler Kurgu Çıktı! Sosyal Medya Yıkıldı! Otel De Bedavaya Geldi - Resim : 2

Tatilleri süresince sürekli kaldıkları oteli etiketleyerek bedavaya tatil yapan ünlüler listesin de yer alıyorlar. Ne olursa olsun Hande Erçel ve Kerem Bursin ikilisinin yaptığı ve paylaştığı her şey gündeme bomba gibi düşüyor. Tatil dönüşünde ikilinin arasında yaşanacaklar merak konusu haline gelmişken ufukta evlilik var mı sorusunu akıllara getiriyor.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'den Maldivler paylaşımı

Maldivler Aşk Dolu Günler Kurgu Çıktı! Sosyal Medya Yıkıldı! Otel De Bedavaya Geldi ile ilgili etiketler Hande Erçel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.