Malazgirt 1071 Bizans Kıyameti Netflix'te tarih sevenlerle buluştu!

Netflix'in yeni yapımı olan ve Türk soyunu konu alan Malazgirt 1071 Bizans Kıyameti Netflix ekranında seyircilerle buluştu. Türk tarihinin en önemli olaylarından biri olan Malazgirt Savaşı'nı anlatan film büyük bir merakla izleyiciler tarafından bekleniyordu. Bütçesi çok konuşulan filmin konusu ve oyuncu kadrosu sinema severler tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar...

Netflix bir yeni yapımla daha izleyenleri kendine bağladı. Türk tarihinin en önemli savaşlarından biri olan Malazgirt Savaş'ını konu alan "Malazgirt 1071 Bizans Kıyameti" adlı film Netflix'te yayına alındı. Yönetmenliğini Özgür Bakar ve Bilal Kalyoncunun üstlendiği filmin bütçesi çok merak ediliyordu.

Malazgirt 1071 Bizans Kıyameti Netflix'te tarih sevenlerle buluştu!

FİLM BÜTÇESİ NE KADAR?

Çok konuşulan filmin bütçesinin 14 milyon olduğu söylentiler arasında. Güçlü oyuncu kadrosuyla başarıya ulaşılacağı beklenen filmin oyuncu kadrosunda kimler var? 

BİRBİRİNDEN İYİ USTA OYUNCULAR

Cengiz Coşkun

Vildan Atasever

Haluk Piyes

Caner Kurtaran

Hasan Küçükçetin

İnan Ulaş Torun

Edip Zeydan

Mehmet Çelik

MALAZGİRT 1071 BİZANS KIYAMETİ KONUSU

Selçuklu ve Bizans orduları, Bizans İmparatorluğu tarihinde bir kırılma noktası olan kanlı bir çatışma için Malazgirt'te 1071'de karşı karşıya gelir. Savaşı her alanda konu alan film görsel şölen sunuyor.

 

 

 

 

 

 

Malazgirt 1071 Bizans Kıyameti Netflix'te tarih sevenlerle buluştu! ile ilgili etiketler Malazgirt 1071 Bizans'ın Kıyameti Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.