Malatyaspor Sivas'ta tek atıp 3 aldı...

Zirve yarışını sürdüren Sivasspor evinde Malatyaspor'u ağırladı. İlk yarısı sessiz geçen karşılaşmanın 68. dakikasında öne geçen konuk ekip bu üstünlüğünü karşılaşmanın son dakikasına kadar korumayı bildi. Sarı kırmızılı takım bu sonuçla puanını 32'ye çıkartarak ligde maç fazlası ile 13. sıraya yükseldi.

Düşme hattında bulunan Malatyaspor Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda karşılaştığı Sivasspor'u 1-0 yenerek rahat bir nefes aldı.

Sarı kırmızılı takım puanını 32'ye çıkartırken, ligde de 13. sıraya yükseldi.

Karşılaşmanın önemli anları şöyle:

26. dakikada Murat Yıldırım, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Mustapha Yatabare tarafından faule maruz kalıyor.

Bu pozisyonda hakemen Demir Grup Sivasspor takımında Mustapha Yatabare'ye, sarı kart gösteriyor.

29. dakikada Teenage Hadebe ile Erdoğan Yeşilyurt arasındaki mücadele hakem faul kararı veriyor. Hakem bu pozisyonda BTC Türk Yeni Malatyaspor takımında Teenage Hadebe, sarı kart gösterdi.

Sivasspor Malatyaspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da gol kaydına muvaffak olamadı.

68. dakika Malatyaspor deplasmanda Afriyie Acquah'ın golü ile 1-0 öne geçti. Golün asistini Remi Walter yaptı... 0-1

Karşılaşmada başka gol olmayınca konuk ekip evine 3 puanla döndü. 

Malatyaspor Sivas'ta tek atıp 3 aldı... ile ilgili etiketler Sivasspor Yeni Malatyaspor Süper Lig canlı izle spor haberleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.