Malatyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman?

Malatyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman? Süper Lig'de 25. haftanın heyecanı yaşanmaya başlanacak. Ligde son iki maçını kaybeden Sarı Kanaryalar ligde tekrar çıkış yakalamak için Malatyaspor deplasmanına konuk olacak. Sporseverler ise bu zorlu maç ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Malatyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Malatyaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta? Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Deplasman ekibi Fenerbahçe ligde oynadığı 24 maçta 12 galibiyet 8 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 44 puan topladı. 4. sırada bulunan sarı lacivertli takım Malatyaspor deplasmanında. Ev sahibi ekip ise 24 maçta aldığı 9 galibiyet ve 7 beraberlik ile 34 puan topladı. İki takım taraftarları için haberimizi derledik. Peki, Malatyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanaldave saat kaçta? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

malatyasor_fenerbahce_macu_ne_zaman

VOLKAN MI KAMENİ Mİ?

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, kaleci konusunda tercih yapmak zorunda.

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'de oynayacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçına hazırlanıyor.
Sarı-lacivertlilerde kaleyi kimin koruyacağı merak konusu. Kaptan Volkan Demirel'in Ziraat Türkiye Kupası yarı finalindeki Beşiktaş maçında gördüğü kırmızı kart teknik direktör Aykut Kocaman’ın tepkisini çekti. Kocaman bu tepkisini Teleset Mobilya Akhisarspor maçından sonra da dile getirmişti.

Kaptan Volkan Demirel de derbide hatalı olduğunu düşünüyor. Ancak milli kalecinin hedefi yine eldivenleri giyebilmek.

Teknik ekip son 2 lig maçında 6 gol yiyen Carlos Kameni’nin gösterdiği performanstan memnun kalmadı. Bu performans sonrasında ibre yeniden Volkan Demirel’e döndü. Aykut Kocaman her ne kadar futbolcusuna kızgın olsa da Volkan’ı uzun süreli cezalandırmanın takımın performansını etkilemesinden endişe ediyor. Ayrıca Volkan’ın hem hatasının farkında olması hem de Kameni’ye göre daha formda olması da okların kaptana dönmesini sağladı.

Fenerbahçe cumartesi günü Malatya’ya giderek Pazar günkü maç için kampa girecek. Aykut Kocaman’ın kesin kararını burada vermesi bekleniyor.

MALATYASPOR FFENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 25. haftasında iki güçlü ekibi karşı karşıya gelecek Malatyaspor Fenerbahçe maçı pazar günü saat 16:00'da başlayacak. Bu zorlu karşılaşma beIN Sports 1'den canlı izlenebilecek.

fe85b1284d5f409cb0d24d7a25f70b2b

BEŞİKTAŞ'TAN FENERBAHÇE İTİRAZI

Beşiktaş Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile yapılan yarı final ilk maçında disiplin ihlalleri olduğu iddiasıyla, sarı-lacivertli oyuncular Mehmet Ekici ve Josef de Souza'nın Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmeleri isteğini, hem yayıncı kuruluş görüntüleri hem de fotoğraflarla Türkiye Futbol Federasyonuna iletti.

Siyah-beyazlı kulüpten TFF'ye gönderilen dosyada, Beşiktaş-Fenerbahçe maçında gerçekleşen eylemleri nedeniyle rakip takım oyuncuları Mehmet Ekici ve Josef de Souza'nın PFDK'ya sevki, neticesinde de cezalandırılmaları istendi.

Müsabakanın 52. dakikasında oyuncular arasında yaşanan olayların sonucunda, Ricardo Quaresma'nın kırmızı kartla ihraç edildiği, Mehmet Ekici'ye ise sarı kart verildiği belirtilirken, "Müsabakanın yayıncı kuruluşunun görüntülerinden ve sunduğumuz fotoğraflardan da görüldüğü üzere, rakip takım oyuncuları Mehmet Ekici ve Josef de Souza hakkında sevk yapılmaması, tarafımızdan şaşkınlıkla karşılanmış, bu uygulamaya anlam verilememiştir." denildi.

De Souza'nın Quaresma'ya fiziksel temasta bulunduğu bir fotoğrafın paylaşıldığı dosyada, "De Souza, Quaresma'ya fiziksel müdahalede bulunmuş ve vurmuştur. Aynı eylem nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Quaresma'nın talihsizliği, hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırılması ve raporuna konu edilmesidir. Halbuki benzer bir eylemi gerçekleştiren De Souza'nın üstün rol yeteneğinin gözleri kör etmesi, hayretle karşılanmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Ekici'nin ise Pepe'yi fiziksel müdahalede bulunarak ittiği ileri sürülen açıklamada, şu görüşler paylaştı:

"Mehmet Ekici, 5 metre depar atarak Pepe'yi hızlıca itmiş ve düşmesine neden olmuştur. Bütün spor kamuoyunun gördüğü ve görüntülerle ispatlanan eylemlere karışan bu oyuncuların TFF Hukuk Müşavirliği tarafından PFDK'ya sevk edilmemeleri, benzer eylemlerde bulunacak oyuncuları cesaretlendirecektir. Bilindiği üzere Futbol Disiplin Talimatı'nın 'Deliller' başlıklı 75. maddesinin 1. fıkrasında, müsabaka görevlilerinin raporları, tarafların ve tanıkların beyanları, maddi deliller, uzman görüşleri ve ses ya da video kayıtlarının kabul edilebilir deliller olduğu ifade edilmiştir. Sunulan müsabaka görüntüleri ve fotoğraflar çerçevesinde anılan iki oyuncunun PFDK'ya sevkine karar verilerek, neticeten cezalandırılmalarını talep ederiz."

7b50a4d126c34370ae9e42031ae5d107

MALATYASPOR'A BİLET TEPKİSİ

Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 11 Mart Pazar günü Evkur Yeni Malatyaspor'a konuk olacakları maçta taraftarları için açıklanan bilet fiyatlarına tepki göstererek, Türkiye Futbol Federasyonundan Malatya ekibin PFDK'ya sevk edilmesini istedi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Evkur Yeni Malatyaspor'un konuk ekip taraftarları için açıkladığı 130 liralık bilet fiyatının yüksekliğinden duyulan rahatsızlık dile getirilerek, TFF'ye gönderilen yazı paylaşıldı.

Evkur Yeni Malatyaspor'un bu sezon Beşiktaş ve Galatasaray ile iç sahada yaptığı maçlarda rakip takım taraftarları için 7,5 lira bilet fiyatı belirlediği aktarılan yazıda, kendilerinin ise ilk yarıda söz konusu takımın taraftarına 50 liradan bilet sattıkları vurgulanarak, "Evkur Yeni Malatyaspor, eşitlik kuralını dikkate almamış, adil davranmamış, tam aksine fırsatçı bir bakış açısıyla hareket ederek, kar kış demeden takımımızı desteklemek isteyen ve futbolun en önemli varlığı olan taraftarımızı adeta cezalandırma yoluna gitmiştir." denildi.

Bilet fiyatları belirlemede Evkur Yeni Malatyaspor'un sportmenliğe ve etik kurallara aykırı davrandığı ileri sürülürken, "TFF'nin kuruluş kanunun 3. maddesi, Türkiye'deki her türlü futbol faaliyetini yürütmek, düzenlemek ve denetlemektir. Buna bağlı olarak TFF Yönetim Kurulu'nun hukuka, talimatlara, sportmenliğe aykırı bu uygulamaya seyirci kalmamasını, konu hakkında gerekli düzenlemeleri ve denetlemeleri yapmasını, kamuoyu önünde yapılan bu hukuksuzluğa seyirci kalmamasını talep ediyoruz. Zira, Evkur Yeni Malatyaspor tarafından yapılan uygulama, TFF talimatlarına aykırıdır." ifadeleri kullanıldı.

Futbol Disiplin Talimatı'nın (FDT) 49/2 maddesinde, "Rakip kulüp seyircisine aynı seyir kalitesindeki yerler için, kendi seyircisine uyguladığı bilet fiyatının yüzde 30'undan fazla veya diğer tribünler için belirlenen fiyata oranla fahiş fiyat uygulayan kulüplere Süper Lig için 1 milyon liradan 1 milyon 250 bin liraya kadar para cezası verilir." ifadeleri paylaşılırken, şu görüşlere yer verildi:

"Evkur Yeni Malatyaspor kulübünün bilet fiyatı belirleme davranışı, hem FDT'nin 49. maddesine, hem de sportmenliğe aykırıdır. Ev sahibi takım, eşitliğe ve adalete aykırı bu davranışıyla hem taraftarımıza hem de Malatya halkına büyük saygısızlık yapmıştır. TFF, FDT'nin 49/2 maddesinde belirlenen somut yasakların dışında, benzer fiillerle menfaat sağlanması hususunu da yaptırıma bağlamıştır. Ev sahibi takımın bilet fiyatlarına ilişkin kararı, her halükarda, 'Benzer fiillerle menfaat sağlanması' düzenlemesinin ihlalidir. Evkur Yeni Malatyaspor'un, sportmenliğe aykırı hareketten ve resen tespit edilecek sair aykırılıklardan dolayı, disiplin kuruluna sevk edilmesini talep ediyoruz."

182f13c597f44a06bfe166f67fd936c5

TEKNİK ADAMLARIN KORKULU RÜYASI

Spor Toto Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor'un rakiplerine karşı aldığı kritik galibiyetler, 3 teknik direktörü koltuğundan etti.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor'un rakiplerine karşı aldığı kritik galibiyetler, 3 teknik direktörü koltuğundan etti.

Malatya Belediyespor adıyla 1986 yılında kurulan ve 31 yıl sonra Türkiye'nin en üst düzey futbol liginde mücadele ederek kentin 11 yıllık Süper Lig hasretini bitiren Yeni Malatyaspor, ligde son haftalardaki performansıyla dikkati çekiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Kardemir Karabükspor'u 3-1 yenerek üç hafta sonra galibiyet elde eden sarı-siyahlılar, 24. hafta mücadelesinde de Atiker Konyaspor deplasmanından 3 puanla ayrıldı.

Malatya ekibinin rakiplerine karşı aldığı kritik galibiyetler, 3 kulüpte teknik direktör değişikliğine neden oldu.

Sarı-siyahlı Evkur Yeni Malatyaspor'un 6. haftada deplasmanda 4-2'lik Kardemir Karabükspor galibiyetinin ardından, Karabük ekibinde teknik direktör Erkan Sözeri ile yollar ayrıldı. Sözeri'nin yerine Levent Açıkgöz getirildi.

Malatya ekibi 16. haftada iç sahada Galatasaray'ı 2-1 yenerek önemli bir galibiyete imza attı. Yeni Malatyaspor'un bu galibiyeti sonrası Galatasaray yönetimi teknik direktör Igor Tudor ile yolları ayırdı. Tudor'un ardından Galatasaray'da Fatih Terim dönemi başladı.

Yeni Malatyaspor'un 24. haftada Atiker Konyaspor deplasmanında aldığı 1-0'lık galibiyet sonrası ise Konya ekibinde teknik direktör Mehmet Özdilek'in görevi sona erdi. Özdilek'in ardından Sergen Yalçın'la anlaşma sağlandı.

Trabzonspor'da 6 yönetici istifa etmişti
Malatya ekibinin 9. haftada sahasında oynadığı ve 1-0 galibiyetle ayrıldığı Trabzonspor maçının ardında da rakip takımın yönetiminde istifalar yaşanmıştı.

Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası Trabzonspor'da kulüp başkan yardımcıları Mehmet Yiğit Alp, Önder Bülbüloğlu ile yönetim kurulu üyeleri Nevzat Aydın, Tuncay Bekiroğlu, Yiğit Oğuz Duman ve Özer Bayraktar istifa etmişti.

Malatyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Malatyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.