Malatya'daki rezidansta büyük yıkım! 14 saniyede yerle bir oldu

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli yaşanan 7.4 büyüklüğündeki depremde Malatya’daki 41 daireden oluşan Trend Garden Residence’nin yıkıldığı ve enkaz altında da kurtarılmayı bekleyen yaklaşık 60 kişinin olduğu vurgulandı.

6 Şubat sabahında saat 04.17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli yaşanan 7.4 büyüklüğündeki deprem çok yıkıcı gerçekleşti. Kahramanmaraş başta olmak üzere Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya ve Hatay'da hissedilen depremin şok eden görüntüleri havanın aydınlanması ile bir kez daha ortaya çıktı.

Malatya deprem

Malatya’nın Malatya Yeşilyurt ilçesi Turgut Özal Bulvarındaki Trend Garden Residence yaşanan deprem nedeniyle tamamen yıkıldı. Enkaz altında en az 60 kişinin olduğu ve şu ana kadar 6 kişinin kurtarıldığı kaydedildi.

Malatya deprem

Her dairede 2’şer kişinin kaldığı söylenirken çoğu vatandaş yaşanan depremden 14 saniye sonra residansın yıkıldığını söyledi. Trend Garden Residence’deki arama kurtarma çalışmalarına vatandaşların katıldığı ifade edildi.

Malatya'daki rezidansta büyük yıkım! 14 saniyede yerle bir oldu ile ilgili etiketler Kahramanmaraş deprem Malatya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.