Malatya’da yurtta kalan kayıp 7 kız çocuğu bulundu

Malatya’da Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Miad Sevgi Evleri ve Kız Yetiştirme Yurdu’nda kalan 7 kız çocuğu kayboldu. Yetkililer durumu polise bildirdi. Çocuklardan biri korku filmlerindeki gibi yürürken bulundu. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise öteki kayıp kız çocukları bulundu.

Edinilen bilgilere göre, dün akşam 19.30 sularında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Miad Sevgi Evleri ve Kız Yetiştirme Yurdu’nda kalan 8 kız çocuğunun yurtta olmadığını fark eden yetkililer durumu polis ekiplerine bildirdi.

ACİL OLARAK ARAMA BAŞLATILDI

Kız çocuklardan birini Beylerdersi Viyadüğü üzerinde yürür halde buldu. Bulunan kız çocuğu yurda teslim edilirken, diğer 7 kız çocuğunun bulunması için çalışmalarını Beylerderesi eski yol bölgesinde yoğunlaştıran ekipler kayıp çoçukları buldu.

Kayıp kızlar E.S., S.D.,E.B.E.,Z.Y.,A.H. ve E.Y.'nin durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

(İHA)

Malatya’da yurtta kalan kayıp 7 kız çocuğu bulundu ile ilgili etiketler Malatya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.